Ingen Update på lov!

Publicerad 2012-10-31 21:26:59 i Allmänt,

Hejsan! Jag tror alla här har lov just nu och för både mig och Hedda har vi ganska fullt up! :) Men på måndag kommer nästa kapitel! Hoppas ni orkar stå ut.

Kapitel 27 -''If it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-10-26 22:18:14 i If It Was Meant To Be It Will Be,

 

Jess perspektiv

Jag vaknade och såg att både jag och Nat låg fortfarande kvar i min säng som vi somnat i. Jag ville inte väcka Nat eftersom ingen av oss hade sovit mer än 3 timmar för hon hade legat och gråtigt i min famn och jag hade försökt trösta henne. Vi hade bestämmt att åka till Sverige och hälsa på hennes pappa om 2 dagar. Jag kröp försiktigt up ur sängen och bestämmde mig för att ringa Niall fast klockan bar avar 8 på morgonen. ’’hej väcker jag dig?’’ sa jag försiktigt när han svarat ’’det är lugnt jag ska ändå gå up snart’’ sa han och jag hörde hur trött han lätt. ’’Jag hörde det ifrån igår hur är det med Nat? Justin är sjukt orolig’’ sa han ’’och hur är det med dig jag finns om du vill prata’’ la han till snabbt och jag kände mig faktist lättad på något sätt när han sa det ’’om du inte har något att göra nu vill du träffas på en snabb promenad?’’ sa jag och kom på att han säkert skulle till studion och hålla på ’’ja jag börjar inte förrän klockan 1 idag ska vi träffas vid parken nära dig?’’ ’’okej ses snart!’’ sa jag och la på och gick och fixade frukost. Jag gjorde snabbt lite pankakor och ställde undan några till Nat på en bricka som jag la på mitt nattdurksbord med en lapp som stod ’’Hej Nat,Ska träffa Niall på en snabb promendad sov vidare du och jag har fixat frukost!Ring om det är nåt puss!’’. Jag satte på mig ett par jeans och en stickad oversize tröja. När jag kom fram till parken såg jag Niall sitta på en bänk lite längre bort.

’’Hej Niall’’ sa jag och han vände sig snabbt om och log ’’Hej Jess’’ sa han och kramade mig hårt och släppte inte på 1 minut. Vi fortsatte gå och jag berättade vad som hade hänt och fick en klump i magen när jag skulle berätta att jag skulle till Sverige även fast det var bara en vecka skulle jag sakna Niall, Hans perfekta gosiga varma kramar, hans röst, att kunna ringa när som helst. ’’Jag och Nat ska åka imorgon till Sverige och jag ville träffas för att säga hejdå fast det bara är en vecka men jag kommer sakna dig’’ sa jag och log falskt fast jag kände tårarna komma. Jag hatade verkligen att säga hejdå det kan vara i en dag eller 2 veckor det spelar ingen roll jag hatar verkligen att säga hejdå. ’’Kom här’’ sa Niall och drog in mig i en varm kram och han tog mina armar och la dem innanför hans varma jacka. ’’Jag kommer sakna dig sjukt mycket men det är bara en vecka eller hur?’’ sa han och log jag nickade bara för jag visste att om jag började prata skulle tårarna börja rinna. ’’Jess vi kan skypa varenda kväll och’’ han sa inget mer innan han kysste mig. Vi stod där ett tag ensamma i parken och jag kändes som om min mage skulle explodera av glädje varje gång vi kysstes men den här gången kändes det annorlunda fast på ett bra sätt det kändes mysigt och tryggt.

När vi sagt hejdå för den hundrade gången åkte jag hem och såg att Nat satt vid datorn. Jag slängde av mig skorna och jackan och gick in ’’hej Nat hur mår du?’’ sa jag och log ’’Jag mår bättre, tack för pannkakorna dem va super goda’’ sa hon och log och jag kände mig lite stolt för jag brukade inte göra pannkakor om det inte var för någon speciell. ’’Kolla vad dyra alla flygbiljetter är’’ sa Nat och suckade ’’låt mig kolla’’ sa jag och kollade på deras hemsida. När vi letat ett tag så hittade vi 2 billiga platser längst bak i planet. ’’Det spelar ändå ingen roll vi kommer i alla fall till Sverige’’ sa jag och log snett. Vi ringde till vårt jobb och dem va mycket förståndiga och snälla. Vi tackade Alice vår chef hundra gånger tills hon la på och vi började packa. ’’Jess packa varmt det är iskallt i Sverige just nu’’ hörde jag Nat säga medans hon balanserade hennes nytvättade kläder till hennes rum. Jag log och packade ner mina älsklingar som var mina stickade tröjor det var det bästa jag visste varma gosiga tröjor. Det skulle bli kul att komma hem men svårt att se Nat’s pappa så sjuk som hon beskrev honom men det var ändå skönt att få hälsa på.

Niall’s perspektiv

Jag gick hem med ett leende på läpparna. Jess sa att hon skulle sakna mig sa jag flera gånger påväg hem men sen kom jag på att hon skulle ju åka och jag kom på att Justin är ledig den här veckan och jag är ledig nästan hela. ’’Tja Justin’’ sa jag och såg att han stod och stekte bacon ’’hey man vill du ha bacon? Hur va det med Jess och Nat?’’ frågade han orloligt ’’dem mår helt okej men jag kom på en idea vi kan ju överaska tjejerna och åka till Sverige imorgon eftersom vi skulle ju ändå bara hänga här. Vi pratade och gick och kollade var tjejerna satt och skulle sätta oss bredvid dem. ’’Niall dem sitter längst bak i planet’’ sa Justin och kollade runt ’’här jag ringer SAS och ber dem flytta fram dem annonymt’’ sa jag och ringde ditt ’’Hej Kan vi boka och boka om 2 biljetter till Stockholm imorgon?’’ sa jag och försökte låta så trevlig som möjligt ’’Ja det kan vi hoppas ni får en trevlig resa’’. När vi bokat om biljetterna började vi packa och gick och la oss direkt efter vi hem beställd pizza eftersom Justin hade glömmt bort baconen och den va helt bränd.

Kap 26 "If It Was Meant To Be It Will Be"

Publicerad 2012-10-26 20:56:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

 

Nats Perspektiv

”Vart har du lagt Oboyen ” Skrek Jess från köket. ”Jag tror den står i högra skåpet” Skrek jag och började gå mot köket. När jag kom in såg jag en både trött och irriterad Jess. Det är så typiskt Jess att vara grinig på morgonen när hon inte får sin Oboy. Jag skrattade tyst för mig själv. Jag gick fram till skåpen och öppnade alla men hittade tyvär inte någon Oboy. ”Tyvär Jess, jag tror inte det blir någon oboy idag” Sa jag och klappade henne på axeln. Hon kollade surt på mig och gav ifrån sig ett konstigt ljud sen gick hon ut.

Vi kollade på tv och hade tänkt att bara ha en slapp dag. Killarna hade fullt upp så varför inte. Plötsligt hörde jag hur min mobil lät från sovrummet. Jag suckade och gick in till mitt rum. ”Hallå” Sa jag trött. ”Hej gumman” Sa mamma. ”Mamma! Å hej, jag saknar er jätte mycket. Hur mår pappa” Sa jag ivrigt. ”Jo det var därför jag ringde” Sa mamma tyst. Det var något som var fel och jag kände hur jag fick en stor klump i magen. ”Mår han sämre” Sa jag tyst. Mamma sa inget på en stund. ”Mamma säg något” Sa jag lite högre. ”Ja han mår sämre, mycket sämre” Jag kände hur mina ben vek sig och jag föll ner på golvet. ”Mamma jag kommer hem så fort jag kan” Sa ja och la sedan på. ”nej, nej, nej” viskade jag för mig själv. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag bara satt där och kollade in i vägen.  Jag kunde inte gråta. Jag ville gå, gå långt bort. Någonstans där jag kunde vara själv. Jag ställde mig upp och gick in i vardagsrummet. ”Vem var det” Sa Jess och kollade förvånat på mig. ”Pappa mår sämre, mycket sämre” Sa jag. ”Va” Sa Jess med en tom blick. ”Jag går ut” Sa jag tyst och vände mig om. ”Ska jag följa med dig” Sa Jess och jag vände mig om. Jag skakade på huvudet och satte på mig skorna. Jag kom på att jag skulle gå dit jag hade gått när jag ville vara själv. Bänken vid vattnet.

Jess Perspektiv

Jag var helt chockad. Jag kunde inte förstå vad Nat precis hade sagt till mig. Men jag var orolig över att det skulle hända något med Jess. Jag gick till fönstret och såg Nat gå längst med gatan. Varför ska detta hända just min bästa Nat. Jag tog min telefon och ringde Justin. ”Hallå” Sa Justin. ”Hej Justin det är Jess” Sa jag och berättade om allt som hade hänt. Justin blev genast orolig och sa att han kunde leta upp Nat. ”Vart tror du hon har gått” Sa han. Jag tänkte en stund men kom se på det. ”Du vet vid vattnet” Sa jag. ”Ja” Sa Justin. ”Där finns det en bänk och Nat har varit där flera gånger” Man hörde hur Justin satte igång bilen. ”Ja åker dit” Sa Justin. ”Bra, hejdå” Sa jag och la på.

Nats Perspektiv

Allt var så fridfullt. Det ända jag hörde var bilarna borta vid bron. Varför skulle det hör hända just min pappa. Jag tänkte tillbaka från när jag var liten. När vi tillbringade våra somrar på landet. Och när jag och pappa tog långa bilturer bara för att vi båda älskade att bara sitta i bilen. Plötsligt hörde jag någon bakom mig. Jag vände mig om och vi se Justin. Han hade en orolig blick. Jag kunde inte säga något utan vände mig bara om igen. Han kom fram och satte sig bredvid mig på bänken. Jag var ledsen och ville vara ensam. Jag skulle precis säga något när han avbröt mig med att lägga armarna om mig. Ja vet inte vad som hände men det kändes som att jag släppte allt och började gråta. ”Det är okej, du får gråta” Sa Justin och höll fortfarande armarna om mig. Ja vet inte hur länge vi satt där men jag klagade inte. Det var tryggt och jag hade kunnat sitta där i flera dagar utan at tröttna.

Efter ett tag så skjutsade Justin hem mig. Vi pratade lite i bilen och jag berättade att jag skulle åka till Sverige ett tag. När vi kom fram följde han med upp till dörren. ”Jag kommer sakna dig, och du får ringa och berätta hur det går” Sa Justin och kramade mig igen. ”Jag kommer sakna dig också, och jag kommer ringa” Sa jag och log snett. Vi sa hejdå och sen gick jag in. I köket satt Jess med datorn. När hon såg mig gick hon fram och kramade mig. ”Jag kommer åka till Sverige” Sa jag. ”Och jag följer med dig” Sa Jess och log.

Förlåt att kapitlet kom lite sent men det kommer ett till ikväll så det är bara att vara beredd. Komentera :)

Kapitel 25- ''if it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-10-23 22:20:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Jess Perspektiv
Idag skulle jag äntligen få träffa dem andra medlemmarna i Niall’s band och jag var faktiskt ganska nervös eftersom dem är liksom kända. Men med Niall är det annorlunda för han är bara den snygga snälla roliga killen från Irland och det är svårt att tänka mig att han är så känd eftersom han är så ’’downtoearth’’. Jag hade vaknat en timme tidigare och plattat mitt hår, sminkat mig. Jag hade på mig ett vitt linne från hollister och ett par mörka jeans.
Jag hörde hur min mobil plingade till från köket och gick snabbt för att kolla vem det va jag hade fått sms av ’’Jag är utanför xx din Niall’’ jag log för mig själv när jag såg att han skrev din Niall. Jag tog snabbt min väska och kollade satt jag inte glömt nånting. Jag sprang ut och såg att Niall satt och höll på med mobil. När jag öppnade dörren såg jag hur Niall hoppade till ’’Gud vad du skräms’’ sa han och kramade om mig. ’’Vart ska vi?’’ frågade jag nyfiket ’’det får du see’’ sa han och blinkade.
När han stannade bilen och öppnade dörren såg  jag att det stod 3 vakter och jag kunde höra massor skrik från andra sidan byggnaden. Jag kunde inte ljuga jag blev faktiskt lite rädd när jag hörde tjejerna jag visste aldrig hur högt dem kunde skrika jag menar jag hade set på youtube clip på koncärer men aldrig såhär högt.  Niall tog tag i min hand och log innan de tre männen som var lika stora som berg lede in oss via backvägen.
Niall’s Perspektiv
Jag såg hur nervös Jess va och jag tog hennes hand och jag kände mig stolt på nåt sätt att ha med henne för det brukade nästan alltid va Harry som tog med snygga tjejer hela tiden men nu var det jag som tog med mig Jess och hon va definitivt snyggare än någon modell som Harry någonsin hade tagit med plus hon var inte med mig för jag va känd hon va med mig för mig och det märkte jag för hon hade inte frågat om att få träffa killarna eller att jag skulle gå ut med henne på stan och ’’råka’’ bli fotad. Jag var så borta i mina tankar att jag hade inte märkt att Jess hade sagt mitt namn flera gånger ’’oj förlåt vad sa du?’’ sa jag generat ’’jag undrar bara vad det är du ler om’’ sa hon och log ’’för jag är så glad att få ha dig med mig idag’’ sa jag och hon kramade mig hårt och vi gick in i rummet som killarna satt i.
Jess Perspektiv
Precis innan Niall öppnade dörren till där killarna satt tog jag ett djupt andetag. När vi kom in såg jag 3 killar ungefär min ålder som satt och spela fifa. Niall presenterade mig för dem andra och dem hälsade alla lika glada tillbaka och kramade mig. ’’Var det inte 5 killar i ert band?’’ sa jag förvirrat och kollade runt ’’Jo men Harry försov sig precis som vanligt’’ sa killen med ganska kort hår som hette Louis. Efter någon timme hade jag lärt mig alla deras namn och dem var verkligen snälla och snygga. ’’Vill du spela lite fifa Jess?’’ sa Zayn och höll en kontrol framför mig ’’visst’’ sa jag och vi började spela. Jag hade spelat fifa ganska mycket förut eftersom min bror var helt footbolls galen och vi brukade spela tillsammans på helger. Jag mötte alla killarna i en omgång och vann alla förutom den mot Liam.  Efter en stund så kom en kille in och alla killar gick fram och kramade honom snabbt ’’Hej jag heter Harry det är du som är Jessica va?’’ sa han och log stort ’’Det är jag men du kan kalla mig Jess’’. Han hade brunt krulligt hår, gröna ögon och ett leende som jag höll på dö för. ’’Så Jess var kommer du ifrån?’’ sa han och slog sig ner bredvid mig ’’Jag kommer från Sverige och ska bo här i ett åt’’ sa jag och log ’’Jaha då förstår jag varför’’ sa han ’’varför vadå?’’ sa jag förvirrat ’’du är för snygg för att vara britisk och svenska tjejer är snygga’’ sa han och log sitt charmiga leende . Jag kände hur mina kinder blev röda och jag kollade bort snabbt.  ’’Jag kan tre ord på svenska’’ sa Harry och log stolt ’’vilka då?’’ sa jag nyfiket ’’Du är sjukt snygg’’ sa han och jag såg att han la sin hand på mitt lår. Jag kände att Niall satt och kollade surt på Harry. ’’Harry kan jag få prata med dig privat’’ sa Niall och log falskt ’’visst’’ sa Harry och ställde sig upp och dem gick iväg. ’’Håll dig borta från henne!’’ hörde jag Niall skrika från rummet bredvid och jag kollade på killarna som också satt och försökte lyssna.
Harry’s Perspektiv
’’Harry du får vilken jävla tjej du vill och jag gillar verkligen Jess kan du bara lägga av och sno min tjej’’ sa Niall och jag såg hur sur han va ’’Vem har sagt att hon är din?’’ sa jag irreterat ’’Harry du är en jävla player du tycker ju inte ens om henne du vill bara ha ett haff’’ sa han och jag kunde erkänna att jag var en player men med Jess kändes det konstigt hon är liksom inget ’’haff’’ som jag skulle dissa efter ett tag ’’hur vet du att jag skulle dissa henne för det skulle jag inte’’ skrek jag tillbaka en anning högt.
Jess Perspektiv
Jag hörde Niall och Harry skrika på varandra bakom dörren. Jag blev lite rädd och det märkte Liam ’’ta det lugnt Jess, Harry och Niall bråkar bara lite’’ sa han och log. ’’Jess du borde verkligen satsa på Niall han är verkligen en bra kille’’ sa Louis och log ’’men håll dig borta från Harry han är en av mina bästa kompisar men han är en riktig player och du förkännar bättre’’ la han till. Jag såg hur dörren öppnades och Niall kom fram och viskade att han ville prata med mig. När vi stängt dörren så kollade jag bara på honom medans han satt och kollade ledsamt ner i marken. ’’Jess jag vet att Harry är snyggare,roligare och bättre än mig så jag förstår dig om du vill dejta Harry istället för mig’’ sa han och fortsatte kolla ner i marken. Jag gick fram till Niall och lyfte up hans huvud och viskade ’’Niall jag skulle inte lämna dig för någon och du är så mycket snyggare’’ sa jag och pussade honom mjukt på läpparna.
Fick en taskig kommentar idag men den personen är inte så smart för det finns en grej som kallas ip number som jag ska söka up :)

Kap 24 "If It Was Meant To Be It Will Be"

Publicerad 2012-10-22 22:54:36 i If It Was Meant To Be It Will Be,

 

Nats Perspektiv

Jag och Jess satt vi bordet och åt frukost. Båda var nervösa eftersom att vi skulle på en Dans audition idag. Om man van den så skulle man få åka till Usa och vara med i massa olika dans shower. Det var både min och Jess dröm. Och som vanligt var Jess så nervös att hon inte kunde sluta prata om vad som kan hända. ”Tänk om jag ramlar och bryter benet när jag dansar” Sa hon och kollade oroligt på mig. ”Du kommer inte ramla och bryta dina ben Jess, jag lovar” Sa jag och skrattade till. Vi tog med alla grejer och åkte iväg. Justin visste att vi skulle på audition så han hade skickat et långt lycka till sms. Han var så gullig.

När vi kom dit så var det fullt med människor. Vi stannade till när vi såg alla öva på sina danser. Det fanns dem som var riktigt bra. Jag kände ett huvud komma mot mitt öra ”Du, det här känns inte så bra” Jag kollade på Jess. ”Vi kommer att klara av det här” Sa jag och började gå mot bordet där man fick sin lapp. När vi hade fått våra lappar så gick vi till en bänk och satte på oss våra skor. Jag kollade i papprena som vi hade fått.  ”Vilken tid har du” Jess kollade ner i sina papper. ”Halv två, när har du” Sa hon. ”Kvart över ett” Sa jag och log. Klockan var halv ett, så jag hade 45 minuter på mig att träna. Men det blev alltid så att jag och Jess började tänka på annat och skratta åt varandras skämt. Och sen 15 minuter innan vi skulle dansa så insåg vi alltid att vi hade suttit och skrattat på den tiden vi egentligen skulle övat på. Så jag körde dansen några gånger. En kvart gick snabbt så nu skulle jag gå in. ”Lycka till och du kommer vara as bra” Sa Jess och gav mig en kram. ”Ja, jag hoppas att jag inte failar nu” Sa jag och flinade.

När jag kom in i rummet så satt det fyra personer som inte såg glada ut. ”Hej” Sa jag och ställde mig framför dem. ”Hej, vad heter du och hur gammal är du” Sa en mörk kille. ”Jag heter Nathalie Jensen och är 17 år” Sa jag och log. ”Okej Nathalie, du ska börja med att visa upp din koreografi och sen kommer vi att be dig göra lite olika dans steg” Jag nickade och log. ”Du kan koppla in musiken där borta, och sen är det bara att köra igång” Så en blond tjej och pekade på högtalarna i hörnet av rummet.

När jag hade gjort min koreografi och det som dem hade sagt att jag skulle göra ställde jag mig framför dem igen. Ingen av dem sa någonting utan satt bara där och skrev. ”Du kommer att få ett brev hem till deg om ungefär två veckor, och där står det om du har kommit med eller inte. Bra jobbat” Sa den mörka killen och log. ”Okej, tack” Jag log och gick ut ur rummet. Jag möttes av en undrande Jess när jag kom ut. ”Gick det bra” Sa hon ivrigt. ”Jag ramlade inte och bröt mina ben så jag antar det” Sa jag och flinade. Jess putade till mig. ”Nej men seriöst, va juryn hård” Sa Jess oroligt. Jag älskade att reta Jess när hon var orolig. ”Dem sa typ ingenting så du behöver inte oroa dig” Sa jag och kramade henne.

När Jess kom ut såg hon nöjd ut. ”Hur gick det” Sa jag när vi möttes. ”Jag tror det” Sa hon och andades ut. ”Jag är så glad att vi båda klarade det, så nu tycker jag att vi ska åka hem, kolla på film och bara slappa” Sa jag och kramade henne. Hon nickade trött mot mig och log. Vi packade våra saker och gick nöjda ut från salen. 


Kapitlet kom lite sent men hoppas ni gillar det. :) Kram

 

Kap 24 kommer

Publicerad 2012-10-18 23:34:59 i Allmänt,

Hej allihopa! Kapitel 24 skulle ju komma Idar men både jag och Anna har spanska&franska prov imårn + matte förhör. Så vi behövde plugga idag. Men kapitlet kommer upp på lördag istället! :D
Kram

Kapitel 23-''if it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-10-17 21:40:22 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Jess Perspektiv

Jag hörde att min jobbiga väckarklocka rang och jag kollade hur mycket klockan var 06:00 jag suckade och reste mig up och såg att mitt hår stog åt alla håll. Att vakna tidigt va det värsta jag visste men jag hoppade in i duschen och kände mig piggare. Jag drog på mig ett par gråa mjukis byxor och ett line och gick ut till köket där Nat satt och åt sin macka och såg halv vaken ut ’’när gick du och la dig?’’ sa jag ’’jag skypade med Justin till två inte smart’’ sa hon och suckade. Vi bestämmde oss att gå till jobbet för att få lite uppvärmning. ’’Vi ses om några timmar’’ sa Nat och gick in till salen som hon skulle ha lektion i.

’’Hejsan allihopa’’ sa jag till min klass alla svarade i kör tillbaka. ’’Idag ska vi träna på koreografin som jag visade er igår’’ sa jag och vi satte igenom med en gång. Nat hade redan ätit lunch och jag satt ensam och höll på med mobilen medans jag åt min lunch. ’’Hej vill du och Nat komma över ikväll och see på film för både jag och Justin har ledigt idag och imorgon och har det tråkigt xx’’ jag kollade igenom sms:et och tänkte efter innan jag svarade för det va ju faktiskt onsdag och vi behövde ju jobba imorgon men sen kom jag och tänka på YOLO som min kompis Madeleine alltid sa till mig ’’visst var?när?xx’’ sa jag och åt snabbt up min lunch och sprang iväg till nästa lektion jag skulle ha.

Dagen kändes som 1000 år men när vi äntligen slutade kollade jag på mobilen och såg att Niall hade svarat ’’Ni kan komma när ni har slutat! Jag bor på Oxford street 3 på våning 4xxx’’ . ’’Nat vi ska träffa killarna om en stund om det går bra för dig’’ sa jag och kom på att jag inte frågat om Nat ville ’’ja jag tycker bara det är kul, Jess hur är det mellan dig och Niall?’’ sa hon och blinkade medans vi gick hemåt ’’jag börjar verkligen få känslor för honom’’ sa jag tyst och kände hur mina kinder blev röda’’ ’’har min lilla Jess blivit kär’’ sa hon och i en retsam röst och kramade om mig.

Vi tog båda en snabb dusch och jag kom på att det var min andra dusch idag men jag hatade verkligen att känna mig ofräsch. När jag kom ut i hallen såg jag att Nat också hade på sig sin juicy dress och vi skrattade för det hade hänt typ 100 gånger förut att vi sätter på oss nästan samma saker men hon hade en ljus råsa på sig och jag en brun.

Vi tog bussen in till Picadilly Cirkus och gick därifrån till Niall’s lägenhet. Vi stod och knackade ett tag innan Niall kom och öppna och när jag gick in såg jag den finaste lägenheten som jag någonsin sett ’’det ända jag kan säga är wow’’ sa jag och kollade runt ’’hej Jess!’’ sa Justin och jag hade inte märkt att han stått bakom köksbänken ’’åh hej Justin såg dig inte där’’ sa jag och gav honom en snabb kram. Vi bestämmde oss alla för att kolla på film marathon med alla scary movies och medans vi va på den 3:dje så hörde jag hur min mage kurrade ’’du Niall har ni nåt jag kan äta jag är hungrig’’ sa jag satte mig upp ’’kom så går vi och kollar’’ sa han och tog tag i min hand och ledde mig till köket. ’’Vi har nästan inget men jag kan springa ner och köpa lite mat’’ sa han och fortsatte kolla runt ’’nej det behövs inte jag klarar mig’’sa jag snabbt men precis då kurrade min mage igen ’’Jess jag hör att du är hungrig jag kommer tillbaka om 10 minuter’’ sa han och gick mot hallen ’’men isåfall följer jag med om det går bra för dig’’ sa jag ’’ absoulut jag blir bara glad’’. Vi gick ner för hans trapp hus och jag kände att han tog tag i min hand medans vi gick ut och jag log bara och vi började gå mot den närmaste affären. Vi handlade lite pasta och tomatsås som vi skulle laga. Niall envisades om att han skulle betala och jag gav up efter ett tag och gick och packade ner varorna. Jag kände att han la armarna om min mage  och jag kände hans andetag i naken och jag vände mig om och vi mötes i en kyss. Vi stod där och bara kollade på varandra innan tanten bakom oss puttade bort oss och skällde på oss för att vi stått i vägen. När vi kom hem såg vi att både Nat och Justin hade somnat på soffan med Nat’s huvud i hans knä. ’’Niall kom vi tar bild’’ sa jag och fnittrade. Vi tog massor bilder på dem och ritade mustascher på dem. ’’Om ni vill kan ni sova över här för Nat verkar ha somnat ganska djupt’’ sa han och log ’’ja eller går det bra för dig?’’ sa jag och började tänka på hur vi skulle göra med jobbet imorgon. ’’Kom du kan få låna ett par mjukis byxor och en tshirt om du vill’’ sa han och vi gick till hans enorma rum. Jag satte på mig Niall’s kläder och såg hur stora dem va på mig. ’’Är man sexig eller?’’ sa jag sarkastiskt ’’du är sexig i allt’’ sa han och kollade generat ner på marken.  Vi satt oss i hans soffa och kollade lite på MTV och det va bara massor musik videor och jag såg hur Live while where young kom på och Niall satt och sjöng med. Jag log och la huvudet på hans knä och kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre. ’’Jess vill du sova i gästrummet eller med mig?’’ sa han innan jag han somna. Jag tänkte efter ett tag och svarade lågt ’’med dig och jag får’’ och log. Han log stort och bärde mig till sängen och vi låg och pratade med varandra ett tag innan han kysste mig och jag kände hur våra tungor rullade mot varandra och jag kände mig helt pirrig i kroppen ’’jag gillar dig verkligen Jess’’ sa Niall och kollade in i mina ögon ’’ Jag gillar dig med’’ sa jag och om det hade vart tänt hade han nog sett hur mycket jag rodna. Han kysste mig och vi sa godnatt och jag somnade direkt i Niall’s famn och kunde inte ha känt mig mer lycklig just nu.

Hoppas ni gillade kapitlet! det blev ganska långt men jag hoppas ni orkade läsa hela! Kram Anna

Kapitel 22-''if it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-10-16 22:23:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Jess Perspektiv

’’vi har nästan slut på mat’’ skrek Nat från köket ’’ska vi åka och handla och shoppa lite?’’ sa jag och log för mig själv när jag sa shopping. Jag satte på mig en varm gosig vit tröja en svart kjol och ett par stövlar till och Nat hade på sig ett par hunters med brittisk flaga på som vi båda köpt när vi var yngre och som ingen av oss hade växt ut dem och en vinröd munk jacka och ett par jeans. Vi gick och åt frukost på starbucks och kollade runt i lite affärer ’’Victoria secret!’’ sa vi båda i kö och sprang nästan ditt. Vi köpte halva affären var och betalade ’’nu blir säkert Niall glad’’ sa Nat och blinkade med ögat medans vi betalade ’’haha jätte kul’’ sa jag och slog till henne lätt på armen. Vi fortsatte kolla i lite affärer och handlade mat. ’’Jag tror vi har tappat bort oss’’ sa Nat och kollade förvirrat runt om sig ’’nejdå jag hittar’’ sa jag och började kolla runt ’’ kom så frågar vi dem där tjejerna’’.

’’ursäkta vet ni hur man kommer till Piccadilly cirkus?’’ sa jag och log. Jag såg hur en av tjejerna viskade till den andra och dem kollade på oss ett tag och stammade fram ’’ ä-är ni dem där tjejerna som känner Justin och Niall?’’ sa en av tjejerna och log stort ’’ Jess jag kom på vart vi skulle gå nu men tack för hjälpen tjejer’’ sa Nat och gav mig en sån där vi borde sticka nu blick. Vi började gå och såg hur tjejerna följde efter oss ’’snälla kan vi få ta bild med er?’’ sa ena tjejen ’’vi måste verkligen gå’’ sa jag och kollade tveksamt mot Nat som såg helt chokad ut att dem ens frågade oss det. ’’asså gud fattar ni inte att om ni inte är snälla mot deras beliebers och directioners kommer alla fan hata er? Och dem kommer inte vilja va vän med er?’’ sa ena tjejen och bitchblicka oss. Jag viskade till Nat ’’kom så går vi härifrån’’ och Nat nickade och vi började gå lite snabbare där ifrån. ’’Kolla där borta allihopa där är Niall och Justin’s tjejer!’’ skrek hon och log elakt. ’’Fan’’ sa jag för mig själv och såg ungefär 5 tjejer komma springandes mot oss. ’’Spring’’ sa Nat och vi sprang tillbaka till Victoria Secret och gömde oss i provrummen ’’vad hände precis’’ va det ända jag fick fram ’’Jess det här är inte bra’’ sa hon oroligt. Jag hörde hur tjejerna kollade runt i affären efter oss. ’’vad ska vi göra?’’ sa jag panik slaget ’’jag ringer Justin!’’ sa Nat och tog fram sin mobil ’’Hej du Justin vi har ett litet problem här förstår du’’ sa Nat  och berättade vad som hade hänt. ’’Justin kommer och hämtar oss’’ sa Nat och andades ut.

Vi satt och pratade ett tag och hörde att det började knacka efter 10 minuter på dörren ’’vem är det?’’ sa jag och va nervös att det va fans ’’ Gissa’’ sa en bekant röst ’’Justin!’’ skrek Nat och öppnade dörren. Justin kramade om Nat och kramade mig snabbt och vi tackade honom för att han kom och hämtade oss   ’’vad skulle ni göra utan mig?’’ sa Justin och skrattade jag rullade bara ögonen och vi gick ut genom backdören där Justin’s bil stog ’’vill ni följa med på middag? Jag alfredo,Niall ska träffas på en china resturang om ni vill hänga med?’’ sa han ’’ja eller vill du Jess?’’ frågade Nat ’’varför inte? Vi har ju knappast ätit nonting idag’’ sa jag och försökte ränka ut hur mycket jag ätit.

När vi kom in i resturangen va det helt tomt och jag hörde Niall’s skratt ända från ingången ’’Hejsan’’ sa jag och Nat i kör ’’Hej!’’ sa Niall glatt och kramade oss båda och pussade mig på kinden ’’ vilken överaskning’’ sa Niall och blinkade med ena ögat ’’ en bra eller en dålig?’’ sa jag förvirrat ’’ en bra’’ sa han och vi gick och satte oss i bänksoffan vid bordet.

’’Hej jag heter Alfredo’’ sa en kille som jga inte träffat förut ’’Hej jag heter Jess’’ sa jag och log ’’jaha du är den berömda Jess som Niall pratat om’’ sa Alfredo och blinkade med ögat. Jag kände hur mina kinder blev röda och jag försökte undvika ögon kontakt med Niall för då skulle jag bara rodna mer.

Vi beställde nästan allt från menyn och satt och åt och pratade. Jag kollade på klockan och insåg att klockan redan va 11 och jäspade ’’ är du trött?’’ sa Niall och la armen om mig ’’lite grann’’ sa jag och lutade huvudet mot hans axel som luktade en stark doft av Abrecrombie perfym och kände att han pussade mig lätt på panan. Jag log för mig själv och tänkte på hur bra jag hade det och hur jag började verkligen få starka känslor för Niall fast jag inte känt honom så länge.

Hej hoppas ni gilla kapitlet ganska långt! Nu börjar det hända lite grejer! :) glöm inte att kommentera det gör det roligare att skriva!kram Anna och förlåt för felstavningar jga är sjukt trött just nu

Kap 21 " If It Was Meant To Be It Will Be"

Publicerad 2012-10-16 12:13:52 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Nats Perspektiv

”Jag står utanför” Sa Justin i telefonen medan jag drog på mig jackan och låste dörren. ”Jag är på väg ner nu” sa jag och väntade otåligt på att hissen skulle komma. ”Jag väntar på dig” Sa han och la på. När jag kom ner stod han där och väntade som vanligt. ”Hej” Sa jag och hoppade in. ”Tja” Sa Justin och log. Jag tog ett djupt andetag och andades ut. ”Att du alltid ska vara i sista minuten” Sa Justin och flinade.  Jag kollade surt men oseriöst på honom.  Det skulle bli så kul att få se Justin sjunga i en studio. Fast det skulle inte bli helt nytt eftersom att jag hör honom gå runt och nynna på massa låtar mesta delen av tiden.

När vi kom fram så stod det massa fans utanför studion. Det skrek och blev helt galna när vi kom med bilen. Som tur var så körde Moshe framför oss med hans bil så det gick rätt bra. När vi kom till parkeringen så möttes vi av två killar. När vi hoppade ut började de gå mot oss. Den ena killen var lite mörk, hade svart hår och ungefär lika lång som Justin. Den andra killen var också lite mörk men var rätt lång och större. ”Tja bro” Sa Justin till den ena killen. Dem gjorde något slags handslag och sedan kollade dem på mig. ”Det här är Nat” Sa Justin och log mot mig. ”Hej på er” Sa jag och log. ”Det är jag som är Alfredo” Sa Alfredo och log. ”Och jag är Kenny” Sa den andra.
Vi började gå in mot studion och dem båda verkade vara snälla och roliga. Vi möttes av ett stort rum med massa människor. Alla pratade med varandra och var glada. Det kom fram personer och hälsade och jag försökte komma ihåg alla namnen.

Justins Perspektiv

Jag satt och kollade på Nat som pratade med Alfredo.  Dem skrattade och såg ut att ha jätte kul tillsammans. Jag kände avundsjukan inom mig men avbröt direkt mitt tänkande. Jag gillade väl inte Nat mer en som en kompis. Eller? Jag kollade på hennes fina leende. Men vad håller jag på med. Jag började gå mot dem. ”Vad skrattar ni åt” Sa jag och ställde mig bredvid dem. ”Den här killen har värkligen humor” Sa Nat skrattade. ”Men Justin, kan inte du sjunga en låt nu” Sa Nat och gav mig ett leende. ”Såklart jag kan, kom” Sa jag och tog med henne till rummet där det fanns gitarr och andra instrument. Jag tog gitarren och körde de första ackorden. Sedan började jag sjunga Be Alright.
You know that I care for you
 I'll always be there for you
 promise I will stay right here, yeah
I know that you want me too,
Baby we can make it through anything
Sjöng jag, och när dem sista raderna kom kollade jag in i hennes ögon. Hon log stort mot mig och det såg ut som om hon skulle gråta vilken sekund som helst. ”Det var den bästa låten jag någonsin hört” Sa hon och kramade mig hårt.

När vi kom ut igen så kom Alfredo fram till mig. Nat log mot mig och gick sedan iväg för att gå på toa. ”Bro, vad hände där inne” Sa Alfredo hon knuffade till mig lite löst. ”Jag sjöng bara en låt för henne” Han kollade skämtsamt på mig. ”Värsta drömprinsen du är” Sa han och skrattade. Jag knuffade till honom. ”Dude, har du blivit kär eller” Sa han och kolade frågande på mig. Jag tänkte efter lite innan jag sa det. ”Det känns som att jag börjar gilla henne mer som en vän” sa jag och såg Nat komma gåendes mot oss igen.

Hoppas ni gillar kapitlett! Det kommer ett till ikväll :) Komentera
Kram Hedda

 

Kapitel 20-''If it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-10-10 22:05:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Jess Persektiv Jag vaknade med ett ryck och kollade vad klockan va och insåg att jag hade försovit mig och skyndade up och insåg att det va söndag typiskt tänkte jag, Jag bestämmde mig för att ringa mina föräldrar ''Hej Mamma''  sa jag glatt ''åh hej gumman hörde inte att det va du'' sa hon. ''hur är det?'' sa jag ''jo det är bra men jag måste berätta nåt Jessica'' sa hon och tog ett djupt andetag och hon kallade mig bara Jessica om det va något seriöst ''Polisen tror att dem kanske har hittat Sebastians munkjacka'' sa Mamma och jag hörde hur hon börja gråta ''Mamma det är väll bra? då kanske vi hittar honom?'' sa jag och fattade ingenting ''det fanns blod på den'' ordet blod snurrade runt i mitt huvud ''måste gå nu'' sa jag ''vänta jess-'' va det sista jag hörde inann jag la på och kände hur tårarna  började rinna. Efter någon timme bestämmde jag mig för att ringa Nat för jag behövde verkligen prata med non men hon va med Justin och jag hörde att dem hade det kul och ville inte störa. Jag betsämmde mig för att ringa Niall för han va den ända förutom Nat som jag verkligen litade på just nu. Jag tog ett djupt andetag och ringde ''Hej Jess'' sa Niall glatt ''ehm hej Niall kan du typ komma över eller nåt jag måste verkligen prata med non'' sa jag och kände gråten i halsen ''jag är i studion just nu men hur är det?'' sa han och lätt orolig ''det är okej allt är bra'' sa jag och la på och kände tårarna komma igen. Jag betsämmde mig för att kolla på TV för att tänka på annat 10 minuter senare hörde jag att det knackade på dörren. Det tog non minut innan jag drog mig själv up ur soffan och öppnade dörren och där stod Niall. ''Niall vad gör du här du va i studion?'' sa jag förvånat ''jag hörde att du va ledsen och jag ser att du är helt förstörd vad har hänt'' sa han och omfamnade mig i en kram ''Niall åk tillbaka till studion jag mår bra'' sa jag och log snett ''Jess jag ser att du är ledsen och jag blir orolig om du mår dåligt'' sa han och vi gick och satte oss på soffan och jag berättade allt om Sebastian och hur han försvann och han satt bara där och lyssnade och höll om mig. Det va svårt att berätta men det kändes skönt att få prata om det för jag har aldrig riktigt pratat om det men non förutom Nat. ''Jess din bror skulle inte vilja att du satt här och grät han vill att du ska va glad och'' jag avbröt Niall och kysste hans varma läppar för jag såg hur han försökte trösta mig men visste inte vad han skulle säga men att han försökte och det räckte för mig.
Jag gick och tog en varm dusch och satt på mig en stor gosig tröja ett par jeans och mina uggs och satte up håret i en slarvig toffs. ''Jess kom så får jag visa dig nåt'' sa han och ledde mig till bilen. Vi körde ett tag och kom fram till en liten strand där det knappast fanns några personer ''wow vad fint det är här var är vi?'' sa jag och kollade runt på den lilla stranden som låg ganska avskillt ''det är en strand som jag och killarna alltid bruka åka till och jag tänkte att du behövde lite frisk luft och ett ställe att rensa huvudet'' sa han och log.
 
Vi gick och satte oss på en filt som Niall hade i bilen och och sa inget vi bara satt där och kollade på vattnet. ''Hej är du Niall?'' sa några tjejer som jag sett sitta en bit ifrån oss på stranden ''Ja det är jag'' sa han och log ''åh får vi snälla ta en bild med dig?'' sa dem och hoppade lite glädje skutt ''ja absoulut'' sa han och kollade på mig och log ''Jag vet att du sa att ni inte dejtade på interviewn men ni är verkligen söta tillsammans'' sa en tjej Niall log bara och frågade efter deras twitter och sa hejdå. ''Tack Niall för allt'' sa jag och kollade på honom ''ingen orsak jag finns alltid här för dig'' sa han och när han sa det pirrade det i kroppen så där härligt och vi fortsatte sitta där och prata om allt mellan himmel och jord tills det blev mörkt.
 
Hoppas ni gillar kapitlet det är ganska långt! så vad tror ni kommer Jess och Niall bli tillsammans? KOMMENTERA
 
Kommentarer (3)

Kap 19 "If It Was Meant To Be It Will Be"

Publicerad 2012-10-09 22:57:31 i If It Was Meant To Be It Will Be,

 

Justins Perspektiv

Jag och Nat hade blivit jätte bra vänner. Vi tillbringer mycket tid tillsammans och jag gillar henne riktigt mycket. Vi kan vara fullt seriösa och sen helt plötsligt bli barnsliga och skratta åt random saker som inte ens är roligt. Idag skulle vi åka och äta lunch, sen skulle vi till mitt hotell och bara ta det lugnt. Mitt i allt tänkande så ringde min telefon. Det var Alfredo som ringde. ”Tja Fredo” Sa jag och började gå ner till bilen. ”Tja Justin, du kommer ihåg att vi ska ha genrep för konserten i övermorgon.” Sa han. ”Jadå, jag ta med min Nathalie som jag har berättat om” Sa jag . ”Ja, gör det. Men vad gör du?”  ”Jag ka möta upp Nathalie om en stund” Sa jag och såg några paparazzis hoppa fram. ”Bro, har du fått en ny lover” Sa han och skrattade lite. ”Haha, e vi är friends. Men du det kommer massa paparazzis så jag måste lägga på” Sa jag och kollade ner i marken för att inte bli bländad av blixtarna. ”Okey, ses” Sa han och jag la på. Moshe gick framför mig och vi var snart framme vid bilen. ”Hey Justin, vem är tjejen du ses med” Skrek alla men jag struntade i frågorna och hoppade in i bilen.

 

Nats Perspektiv

Jag satt på cafét och väntade på Justin. Medan jag satt där och väntade så började jag tänka på Jess och Niall. Tänk om dem skulle bli ett officiellt par sen. Hon kanske stannar kvar här medans  jag flyttar tillbaka till Sverige. Men så skulle jag inte tänka sa jag för mig själv. Som tur var kom Justin precis då. Vi pratade om allt möjligt och han började berätta saker om sig själv. ”Min mamma var väldigt ung när hon födde mig och vi hade de inte så jätte bra där i början, så jag har inte alltid haft det så bra som nu” Sa han och tog en bit av sin mat och jag nickade förstående. ”Men var det inte så att du hade jätte bra kontakt med din morfar” Sa jag frågande. ”Jo, och det har jag fortfarande” Sa han och log. Justin var en så stark person. Man märkte att han var så äkta och inte tog allt för givet eftersom att han inte alltid har varit den där människan som han är idag. Liksom att hans familj hade det svårt med pengar i början men nu är han en av dem rikaste i typ hela världen. Jag tycker att det är väldigt imponerande. ”Juste, vill du följa med och träffa mitt team i övermorgon” Sa Justin och log. ”Gärna, om det är okej för er” Sa jag och log tillbaka. ”Såklart det är” Sa han. "Är allt okej med din pappa" Sa han och kollade ledsamt på mig. " Jag vet inte riktigt, jag har inte pratat med mamma" Sa jag ledsamt och kollade ut genom fönstret. "Allt kommer fixa sig" Sa han och log ett varmt leende. "Jag hoppas det" Sa jag och kände en tår rinna ner från min kind. "Kom hit" Sa han och klappade med hande på bänken. Jag reste mig upp och satte mig bredvid honom. Han la armarna om mig och kramade mig hårt.

Det här blev ett litet mellan inlägg från mig. Och sånna behövs ibland. ;) Hopas ni gillar det ändå.

Kapitel 18- ''if it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-10-08 22:36:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

 
Jess Perspektiv
Jag och Niall bestämmde oss att gå till den närmaste Starbucks som vi kunde hitta för det såg ut att börja regna när som helst. ''Jess det finns ett jätte fint cafe där borta som vi kan gå på för det verkar inte finnas någon Starbucks här'' sa Niall och det gjorde att jag vaknat från mitt dagdrömande ''okej,Lead the way'' sa jag och pekade mot cafet. När vi kom in va det nästan helt tomt det satt bara ett gammalt par som satt och pratade lite längre bort perfekt tänkte jag. ''kan du fixa ett bord till oss så beställer jag'' sa Niall och log, Jag nickade som svar och valde ett bort satt ihop som en soffa. 
'' så vad tycker du om London hittils?'' sa Niall och tog ett klunk av sitt te ''Det har vart grymmt hittils alla är så trevliga och shoppingen är grym'' sa jag och det slog mig att tiden hade gått så snabbt och jag hade aldrig riktigt tänkt på hur bra det va. Vi fortsatte prata om allt möjligt och jag berättade om lite om Sverige och hur det va där och han berättade om xfactor och Ireland. ''vi stänger om 10 minuter'' sa mannen som hade stått bakom kassan och log vänligt. ''Hoppsan hur mycket är klockan?'' sa Niall och skrattade ''oj klockan är fem vi borde ringa dem andra'' sa jag ''Jess vi ha sutit här i 3 timmar!?'' sa han och jag kollade förvånat på honom ''men det har vart 3 jätte mysiga timmar'' sa han och log generat. Jag kände hur mina kinder blev röda och jag kollade honom rakt in i ögonen och han lutade sig fram och kysste mina läppar mjukt.Hans läppar va varma och mysiga och jag kände hur det pirrade i hela kroppen. Vi avslutade kyssen och kollade bara på varandra i ögonen ett tag.
''ska vi gå nu?'' sa jag för att bryta tystnaden ''okej var skulle vi träffa dem andra?'' sa han och log ''på piccadilly cirkus''sa jag och försökte låta så britisk som möjligt ''Jess då låter så gullig när du försöker prata med en britisk accent'' sa han medans han skrattade ''jag tycker faktist jag är grym på att prata britiskt''' sa jag och låtsades va sur. Vi fortsatte gå och till min förvånan skrattade Niall till en av mina torra skämt jag visste inte riktigt om det va för att han tyckte synd om mig eller om han verkligen tyckte det va roligt för mina skämt va seriöst sämst.
''Niall Jess här borta'' skrek Justin från en bänk lite längre bort. När vi kom fram kramade jag båda och jag såg att både Nat och Justin hade glass på hela ansiktet och deras kläder ''Vad har hänt här!?'' sa jag och skrattade ''glassfight..?'' sa Nat och log generat ''som jag vann'' tillade Justin och log stolt ''vi säger så ''sa Nat och blinkade med ena ögat. ''Vi kan tydligen inte lämna er med mat'' sa Niall och jag kände hur han tog lite löst tag i min hand tveksamt jag kollade på honom och log och killarna sa att dem kunde skusa hem oss. 
 
Nialls Perspektiv
 
Justin och jag hade frågat om tjejerna ville ha skus hem och dem tackade ja. Jag kan inte fatta att jag vågade kyssa Jess jag brukar alltid va den blyga killen men jag vet inte jag kanske gillar henne mer än jag trodde men jag vill inte att jag ska ta det för snabbt och skrämma bort henne. 
Innan tjejerna hoppade ut så kramade jag om dem och pussade Jess på kinden lätt och jag så hur hennes ansikte blev rött och hur Nat satt och log som en fåne.
så fort vi körde iväg så såg jag hur Nat hoppade på Jess och jag antar att hon ville att Jess skulle berätta allt.
''Hur går det med Jess?'' sa Justin och jag vaknade till för jag va helt borta i mina tankar ''det går bra jag gillar verkligen henne men jag vet inte hur jag ska göra'' Justin tänkte ett tag och svarade tillslut ''det viktigaste är det låter dumt men bry dig inte om vad andra tycker för om du och Jess börjar dejta offentligt så kommer hon få hat så är det men jag hade hållt det hemligt ett tag till för du såg vad som hände efter ni bara gick ut i stan'' sa han och log snett ''Tack Justin du är som en bror du hjälper mig alltid så hur går det med Nat?'' sa jag och han bara kollade på mig rullade ögonen generat och slog mig lätt på armen ''Vänta gillar du henne Justin?''
 
Hoppas ni gillar Kapitlet bild kommer sen! kram Anna GLÖM INTE ATT KOMMENTERA

Kapitel Kommer Imorgon!

Publicerad 2012-10-07 20:12:36 i Allmänt,

Hej! Vi ber verkligen om ursäkt att vi inte skrivit något kapitel den här veckan det kommer imorgon! 
Kram,
Anna&Hedda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela