Förlåt Förlåt

Publicerad 2012-09-30 12:01:53 i Allmänt,

Förlåt att vi inte upptaderat dem sista dagarna. Både jag och Hedda har haft jätte mycket med läxor prov och våra sporter! Idag har Hedda åkt till spanien och jag ska åka om 10 minuter till Luxemburg för vi ska PRAO:a där! Jag kommer hem på onsdag kväll och Hedda på lördag så vi kommer tyvvär inte kunna upptadera så mycket den här veckan! Jag kommer dock ha wifi på mitt hotel så jag kommer skriva några kapitel men det kommer inte va så som vanligt!
Förlåt vi hade tänk att skriva tidsinställda inlägg men vi har inte hunnit!
Hoppas ni gillar vår novell hittils!
 

kapitel 17- ''if it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-09-26 17:53:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

 
 
Jess Perspektiv
''Hola'' hörde jag en bekant röst komma ifrån hallen ''Hej Nat'' skrek jag som svar.''Vart har du varit'' sa jag och jäspade  '' Jag handlade lite mat bara'' sa hon och log. Vi fortsatte och prata om dejten, vårt jobb och allt möjligt och vi bestämmde oss båda för att ringa våra föräldrar. ''Hej det är Helene'' hörde jag min mamma säga i telephonen ''Hej mamma!'' sa jag glatt ''Åh vad vi saknar dig gumman hur har du det i london?'. Vi pratade lite om London och jag pratade med min Pappa också och alla verkade ha det bra.
Jag knackade på Nats dör och öppnade försiktigt och såg att hon satt i sin säng och kollade ner på mobilen och log. ''Niall och Justin vill ge oss en tour runt London'' sa hon och skrattade '' vill dem?'' sa jag förvånat ''yesbox men skynda vi ska träffa dem om en halv timme''.
Jag skyndade mig och tog en snabb dusch och satte på mig ett jeans och en tröja och sminkade mig snabbt. Nat va redan klar och stog vid dörren ''skynda dig bussen går om 3 minuter'' sa Nat och kollade på klockan ''Kommer!'' Vi sprang ut och kände hur det ös regnade vi hann precis till bussen och hoppade på och fösökte torka oss.
10 minuter senare va vi framme. ''Vart är dem?'' frågade jag och kollade runt ''Justin sa till oss att gå till statyn''.
Vi gick mot statyn och såg 2 killar sitta och prata med solglassögon,kepsar. ''Hejsan'' sa vi i kör och killarna kollade bara konstigt på oss och gick iväg och vi insåg att vi hade tagit fel'' ''hoppsan'' sa Nat och skrattade. '' Hej, jag tror ni råkade ta feel'' sa Justin och kom fram bakom statyn ''kanske det?'' sa jag och gjorde en rolig min ''Hej Tjejer'' sa Niall glatt och kramade om oss ''vart ska vi gå?'' sa jag nyfiket ''det får ni se'' sa Niall och visade oss till bilen som skulle ta oss till de olika ställena ''Hej det är jag som är Moshe och det här är Paul'' sa en kille som satt i framsättet med en annan kille. ''Är det okej att vi har med oss våra livvakter vi vill bara va säkra fans kan va ganska galna ibland'' sa Niall och log tveksamt ''absoulut'' sa jag men igentligen ville jag bara va själva med dem men det va ju säkrats så. Vi hade gått och kollat på bigben och några andra sevärdigheter ''nu ska vi åka London eye'' sa Justin och gjorde en rolig min som gjorde att Nat började gapskratta ''Nat jag kommer inte klara det här jag kommer dö'' viskade jag på svenska till Nat ''Jo du klarar det här kolla bara inte ner'' sa Nat och log snett killarna såg förvirrade ut men frågade inte vad vi pratade om. Hela bil resan satt jag och försökte lugna ner mig själv och ge migsjälv peptalk. När vi kom fram så insåg jag hur högt up London Eye var. ''Jag tror jag skippar att åka den jag går nogg och köper en caffe eller nåt så kan ni åka den'' sa jag och log lite och kollade ner i marken ''Jess är livrädd för höjder'' förklarade Nat och jag kände hur mina kinder blev röda ''Jag och Jess kan gå och fika så kan ni åka den'' förslog Niall ''Niall du behöver inte du kan åka den'' sa jag generat ''Nej jag kan inte lämna dig ensam tänk om nåt händer och non försöker våldta dig det finns farliga människor i London Jess'' sa han och pratade på '' okej Niall eftersom det finns så många våldtäcksmän på starbucks tror jag att det är bäst att du följer med'' sa jag och blinkade.
Det va Kapitel 17! Bild kommer sen för jag skrev den här på en annan dator som jag inte har picasa på!
Hoppas ni gillar det! Glöm inte att KOMMENTERA! :D

Kap 16 "If It Was Meant To Be It Will Be"

Publicerad 2012-09-25 06:00:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Justins Perspektiv

”Hur var dejten i förgår” Sa jag och kollade på Niall som låg och höll på med sin mobil. ”Det var jätte kul, och hon verkade också tycka att det var bra” Sa han och satte sig upp. ”Nice bro. Men jag ska iväg och träffa Nat så vi ses sen” Sa jag och reste mig upp från soffan. ”Okej” Jag satte på mig skorna och gick ut till bilen. Jag skulle träffa Nat på en Sushi bar 10 minuter här ifrån. Nat är verkligen en grym tjej. Hon är stark men fortfarande en väldigt rädd person. Det är svårt att förklara, men det är bra. När jag kom fram parkerade jag bilen och började gå mot ingången. När jag kom in såg jag Nat sitta vid ett bord. Hon såg mig efter ett tag och vinkade. Jag log och gick fram till henne. ”Hej” Hon ställde sig upp och gav mig en kram. Jag kramade hårt tillbaka eftersom att jag visste att hon tycker att kramar ska vara hårda och bestämda, men inte så man stryps. Men ni förstår vad jag menar.” Hej” Sa jag och satte mig ner. ”Jag visste inte riktigt vad du ville ha men jag tog en vanlig meny med allt i” Sa hon och log. ”Det bli bra” Sa jag och log tillbaka. Båda var hungriga så vi började äta direkt.

”Så, har du hört något från Selena” Sa Nat och kollade på mig. ”Nej, hon har inte ringt men vi är inte ovänner eller något. Det var bara att det inte riktigt funkade” Sa jag och log halvt mot henne. Hon nickade. ”Jag förstår. Men var inte ni tillsammans i typ 2 år?” Sa hon och tog en bit sushi. ”Jo, men livet går vidare” Sa jag och ryckte på axlarna. ”Ja det gör ju det” Sa hon och log. Jag blev glad att Nat inte hakade upp sig på allt med Selena. Hon förstod nog att jag har så mycket annat att tänka på en att sitta hemma och deppa. Men det är såklart att jag saknar henne, för det gör jag. Jätte mycket.

Nathalies Perspektiv

Jag märkte på Justin att han inte ville lägga så mycket energi på allt med Selena men jag såg på honom att han var ledsen. Men det är såklart han är det. Men han är så stark så han fortsätter köra och gör allt för fansen. Det är det som jag alltid har vetat om Justin.  Att han har en underbar kemi med hans fans. Jag tycker att det är imponerande.
Jag och Justin satt kvar ett tag men sen behövde han åka på en intervju. Så jag var nu på väg hemåt. Jag satte i hörlurarna i öronen och satte på mina favoritlåtar. Men så kom jag på att jag kan ju prova lyssna på Justins låtar. Jag har aldrig riktigt varit ett fan av hans låtar, men man kan alltid ge dem en chans. 

Nu har vi skrivit hela 16 kapitel. Hoppas ni tycker det är bra hititls :) Komentera

Kapitel 15- ''If it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-09-24 21:11:51 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Jess Perspektiv

Det hade gått 2 veckor sen jag hade träffat Justin, Nat hade träffat Justin häromdagen och  Niall hade jag träffat några gånger men vi har bara suttit och pratat och spelat tv spel. Idag skulle jag på min första dejt med Niall jag var lite osäker om jag verkligen gillade honom men man måste ju alltid försöka sa jag till mig själv. Fredagen gick snabbt och jag skulle bli upphämtad av Niall om en timme. Jag hade sminkat mig naturligt och satt på mig mina svarta Jeffrey Campbell skor och en enkel svart klänning och lätt mitt hår va lockigt utsläppt.

Jag hörde att det knackade på dörren och att Nat öppnade dörren och jag kunde höra Nialls irländska röst från hallen. Jag tog en sista titt i spegeln och gick ut. ’’Hej Jess, Du ser jätte snygg ut’’ sa Niall och kollade generat på mig ’’hejsan, tack du ser inte så dålig ut heller’’ sa jag och blinkade.

’’Var ska vi åka?’’ frågade jag nyfiket ’’det blir en överraskning’’ sa Niall retsamt. När vi va framme så gick vi in på en liten mysig resturang som låg lite utanför centrala london. ’’Gud vad mysigt det här stället ser ut’’ sa jag och log för mig själv ’’Jag älskar det hit går jag och killarna varje gång vi firar nånting, du måste prova deras fish and chips’’ själv så hatar jag verkligen fisk men jag vill einte låta otrevlig så jag sa att jag skulle beställa det. Efter ett tag kom maten och vi satt och åt och skrattade och pratade om allt möjligt han berättade om sin familj och Mullingar som han kom ifrån och hur det va att va så känd. Vi satt och pratade och hade det super mysigt och jag älskade faktist fish and chips fast jag trodde att jag skulle hata det. Kvällen hade vart super trevlig. Servitrisen kom och jag la fram pengar men Niall gav mig tillbaka mina pengar och betalade själv ’’nej Niall jag vill betala’’ sa jag och han flinade och sa ’’aldrig ska du få betala sötnos’’ jag skrattade och vi gick ut ur resturangen och träffade några fans påväg till bilen och dem va jätte trevliga. Precis när vi skulle låsa upp bilen kom det två tjejer som frågade efter en vild med Niall jag tog kortet och dem kollade jätte konstigt på mig och gick bort men efter någon minut kom de tillbaka och skrek ’’håll dig borta från min Niall annars?’’ jag kollade förvånat och Niall satt i bilen och hörde ingenting ’’annars vadå?’’ sa jag utan att tänka och så kom den ena tjejen fram till mig och viskade ’’annars’’ sa hon och log elakt.

Nialls Perspektiv

Jag satt i bilen och väntade på att Jess skulle komma. Hon stog och pratade med mina fans och jag anat att det inte va nåt speciellt. Jag såg att Jess vände sig om gav tjejen en bitch blick och hoppade in i bilen. ’’vad har hänt?’’ sa jag orloligt vad viskade den där tjejen till henne ’’ inget men kan vi åka härifrån’’  ’’Jess berätta nu’’ sa jag och log ’’dina så kallade directioners hotade mig om jag inte sluta va med dig’’ sa hon och jag såg att hon ångrade att hon sagt det. ’’Jess bry dig inte om dem’’ sa jag och log ’’okej’’ sa hon och försökte le. Resan hem gick snabbt och vi pratade på men det kändes lite stelt efter vad som hade hänt men det gick över efter en stund. ’’Hejdå Jess’’ sa jag och kramade om henne ’’god natt’’ sa hon och log stort ’’tack för allting och middagen den va super god’’ la hon till ’’tack för du kom’’ sa jag och pussade henne snabbt på kinden och gick till bilen.

Kap 14 " If It Was Meant To Be It Will Be"

Publicerad 2012-09-24 06:00:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Nathalies Perspektiv

Vi har bott i London i 3 månader nu. Allt har gått så himla fort. Det har gått en vecka sen Niall och Jess blev sams igen. Och imorgon sa dem på sin första dejt. Jag är så glad för deras skull. De har träffat varandra typ varje dag den här veckan. Jag har träffat Justin några gånger men han har haft så mycket att göra. Men idag skulle jag och Justin ha film kväll och sen ska han sova hos oss. För Jess ska vara med Niall. Justin är en så bra person, och har bästa humorn. Han börjar bli en av mina närmsta vänner. Men idag skulle jag ha dans träning med mina 14 åringar. Jag och Justin hade bestämt att vi skulle överaska dem med att han skulle vara lärare till dem idag. Jag hade pratat med min chef Alice och hon tyckte att det var en jätte bra ide.

Jag satt och åt lunch medan jag samsade med min bror. Min lektion skulle börja om 10 minuter så jag åt snabbt upp min mat och gick till mitt skåp. Jag tog min pärm och gick till dans salen. ”Hej Nat” Sa Julie som är en av mina elever. ”Hejsan” Sa jag och låste upp dörren. Alla gick in och hängde upp grejerna medan jag kopplade in min telefon till högtalarna. ”Så, har alla tränat på det jag sa förra veckan?” Sa jag och satte mig ner framför dem. ”Ja” sa alla samtidigt. ”Bra, men idag kommer det en gäst hit som ska vara er lärare” Sa jag och log. Alla kollade förvånat på mig och log. ”Men han kommer inte försen om 10 minuter så vi kan passa på att köra uppvärmningen” sa jag och satte på musiken. ”Okej, en, två, tre” Sa jag och alla började.  Efter ett tag knackade det på dörren. Jag sänkte musiken och låste upp dörren. Där stod en glad Justin.  ”Kom in” Sa jag och log. När alla såg vem det var började dem hoppa upp och ner medan de skrek. Justin skrattade. ”Hej allihopa” Sa han och log. När alla hade lugnat sig så körde Justin igång. Han var verkligen duktig.

Efter en lång dag satt vi äntligen i soffan. Vi hade köpt kina mat på vägen hem. Jag ställde mig upp för att hämta något att dricka medan Justin fixade filmen. ”Vad vill du ha?” Sa jag och kollade i kylskåpet. ”Jag tar samma som du” Sa han. Jag tog colan och hämtade två glas. När jag kom till vardagsrummet satt Justin och höll på med sin nya mobil. Han hade köpt en Iphone 5 som precis kom ut. Alltid det bästa tänkte jag för mig själv och skrattade lågt. ”Är den annorlunda” Frågade jag och ställde colan på bordet och satte mig bredvid honom.  ”Ja, den är awesome” Sa han och såg glatt på mig medan jag skrattade. Han la ner den och satte på filmen.

När filmen var slut satt vi kvar i soffan och pratade. ”Så, när börjar din turné?” Sa och la mig ner i soffan med fötterna på hans ben. ”Den börjar om 4 månader” Sa han och log. ”Vart ska du åka någonstans?” Sa jag och kollade frågande på honom. ”Ja du. Jag kan inte namnen på alla men jag vet i alla fall at den kommer hålla på i två år” Sa han. ”Wow. Då får du spendera dina två sista tonår med fansen” Sa jag och kollade imponerande på honom. Han log och nickade. ”Det har jag faktiskt aldrig tänkt på” Sa han. Jag gäspade och sträckte på mig. ”Jag ska bara sätta på mig lite skönare kläder” Sa jag och satte mig upp i soffan. ”Okej, jag går bara på toa” Sa han. Jag nickade och gick till mitt rum. Jag satte på mig ett par mjukis byxor och en skön t-shirt. När jag kom ut satt Justin på golvet vid vår stora spegel och filmade. Han såg så konstig ut så jag tog fram min telefon och tog ett kort. Jag gick fram och satte mina händer på hans huvud. ”Va gör du?” Sa jag och skrattade åt hur konstigt det hade sätt ut när han satt mitt på golvet och filmade medan han sjöng. ”Lägger upp en ny video på viddy” Sa han och ställde sig upp. ”Och varför sitter du på golvet och gör de?” sa jag och kollade konstigt på honom. ”Måste prova på något nytt u know” Sa han och reste sig upp. Ja skakade roat på huvudet och gick in till mitt rum igen med Justin efter mig. Vi slängde oss ner på sängen och råkade somna båda två. 

Komentera om vad ni tycker! :)

Kapitel-13''If it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-09-21 07:30:48 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Nats persektiv

Jag hörde hur mitt irriterande ringsignal började spela och jag sprang och kollade vem det va Dolt stog det men jag svarade ändå snabbt ’’hej det är Nat’’ sa jag osäkert ’’hey det är Justin!’’ ’’åh hej! Du vet att du ringer på blocked..?’’ ’’ojdå  jag och Niall busringde massor fans innan’’ jag skrattade för mig själv för jag kunde verkligen se dem göra det. Vi små pratade lite om hur vi mådde och efter ett tag så frågade Justin om jag kunde få Jess att kolla på Nialls interview ikväll för att han vile verkligen bli vän med henne igen’’ sa han och jag svarade att jag skulle göra det och jag hörde Niall skrek ’’TACK NAT!’’ i bakrunden.

Jess Perspektiv

Nat verkade så konstig hon ville verkligen kolla på E-News jag visste inte varför men jag sa ja. Reklamen slutades och plötsligt såg jag hela Onedirection sitta i en stor soffa med en man i kanske 30 års åldern. Jag började gå mott mitt rum och mumblade snabbt ’’jag går och lägger mig’’ ’’Jes klockan är 5, och du måste faktist ge Niall en chans kom nu och kolla’’ sa hon och kollade menande på mig  ’’okej’’ sa jag och suckade. Interviewen började och dem småpratade och jag blev mer och mer nervös och jag såg att Nat märkte det för hon la armen om mig och sa ’’det kommer bli bra’’. Efter 20 minuter såg jag en bild på mig komma upp och mitt hjärta stannade jag såg också hur Niall blev röd som en tomat i ansiktet. ’’Så Niall vem är den här lyckliga tjejen? En flickvän kanske?’’ sa interviewaren restamt och alla kameror pekades till Niall. Niall tog ett djupt andetag innan han sa något ’’Det är Jess en av mina bästa vänner och det är inget emellan oss, Men tyvärr kan vi inte fortsätta va vänner om ni skickar hat till henne så snälla sluta gör det hon betyder verkligen mycket för mig och jag vill inte förlora henne’’ sa han och jag såg en tår rulla ner för hans kind. ’’Ja då hör ni tjejer  inget mellan dem,då tackar vi för idag det här va E-News med Onedirection’’.

Jag och Nat satt bara och stirrade på varandra med öppna munnar. ’’Ring honom förfan Jess!’’ skrek hon och lätt as glad ’’ehm okej..’’ sa jag och gick till mitt rum och tog up mobilen och ringde Niall ’’hej Niall’’ sa jag tveksamt ’’åh hej jess, såg du interviewen?’’ sa han nervöst ’’japp jag såg den..tack för det du gjorde det va verkligen snällt förlåt att jag sprang iväg jag vill bara inte va ivägen för din karriär.’’sa jag och kände hur tårarna rullade ner för mina kinder jag har inte tänkt på det förrän nu och jag ångrar allt jag gjort. ’’Jess det är okej jag förstår dig verkligen och jag vill verkligen inte förlora dig som vän’’ sa han och jag hörde att han också grät. ’’Niall vill du och Justin komma och äta middag hoss oss jag tänkte göra mina kända köttbullar och macaroner’’ ’’ja det vill vi gärna eller jag vill men jag tror Justin vill också’’ sa han medans vi båda grät.

Både jag och Nat satt i våra Onepiece och inget smink men vi orkade inet bry oss det va ju ändå bara killarna. Jag hade börjat med maten och 20 minuter stog allt framdukat  vid vårt matbord som vi aldrig andvänt förut nästan. När killarna kom så började alla kramas och vi gick och åt och vi pratade om allt mellan himmel och jord. ’’Så tjejer är ni några fangirls?’’sa Justin och log retsammt ’’absoulut vi har alla era album omg jag svimmade typ när ni kom OMG OMG OMG’’ sa Nat och imiterade fangirls som hon alltid gjorde och killarna började gapskratta och jag såg hur stolt Nat såg ut att hon hade fått dem att skratta

Kap 12 "If It Was Meant To Be It Will Be"

Publicerad 2012-09-20 06:15:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Nathalies Perspektiv

Det hade gått en vecka sen jag fick reda på allt med min pappa. Jag har jobbat och allt har gått helt okej. Idag var det fredag och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men jag satt nu på ett café inte så långt från jobbet. Jess hade lektion och slutade inte försen om 2 timmar. Men så kom jag på att jag behövde köpa några saker. Jag tog mina saker och började gå mot centrum. Jag och Justin har samsat lite men inte hunnit träffas. Han har haft mycket att göra nu eftersom att hans turné börjar om 4 månader.

När jag kom innanför dörren hade jag två påsar från Victorias Secret. Jag drog av mig kläderna och ställde slängde av skorna. Jag kollade på klockan, den var halv 5. Jess skulle inte komma hem försen halv 6. Jag gick in i min garderob och la in allt jag hade köpt. När jag var klar gick jag och satte mig vid teven, men så fick jag ett sms. Det var från Jess. ”Hej tjejen, jag kom på att du och jag kan ha tjej kväll idag. Jag går och handlar lite saker så ses vi sen. Puss” Jag log och började knappa in ett svar. ”Okej, ses sen! Puss”. Skrev jag och la undan telefonen.  Det fanns värkligen inget roligt på tv så jag hämtade min dator och kollade runt på alla mina vänners bloggar hemma i Sverige. Det verkade inte hända något speciellt där hemma. Utom en massa fester och annat.

”Hallå” hörde jag en röst skrika från hallen. ”Här inne” Skrek jag från vardagsrummet. Och in kom en glad Jess med en massa påsar. ”Och vad har du handlat? Sa jag och log retsamt mot henne. ”Allt som man behöver för att få en perfekt tjej kväll” Sa hon och ställde ner kassarna på marken medan hon gick till köket och tog ett glas vatten. Jag sänkte volymen på teven och gick fram till påsarna. Jag började plocka ut massa saker, och det var allt från ansiktsmaskar till snacks. ”Nu ska vi få en kväll där vi kan prata ut om allt och bara ha det mysigt” Sa Jess nöjt. Jag skrattade till åt hur sött hon betedde sig. Vi släckte ner i lägenheten och tände lite ljus här och var. Sen hällde vi upp godiset i skålar och virade in oss i filtar med ansiktsmaskerna på. ”Så, har du hört något från din pappa?” Sa Jess och tog en godisbit. ”Nej, men mamma sa att hon skulle ringa om det blev värre så jag antar att han mår helt okej” Jess nickade och kollade med ledsam blick på mig. ”Hur är det med Niall då?” Sa jag och kollade frågande på henne. ”Jag vet inte riktigt? Jag har inte pratat med honom sen” Sa hon och stannade upp i meningen. ”Jag förstår” Sa jag. ”Men nu ska vi inte prata om sånt utan bara ha roligt” Sa Jess glatt och satte på musik.                                                                                                                                                    Vi hade jätte roligt hela kvällen, och när jag la mig sen på kvällen kändes det faktiskt lite bättre. 

Kapitel 11-''if it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-09-18 21:38:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Jess Perspektiv
Jag hörde hur dörren smälldes igen och hörde snyftningar ifrån Nat's rum. Jag knackade lätt på dörren och stog och väntade ett tag,Tillslut öppnade Nat dörren och jag såg att allt sitt maskara va utkletat och hon va helt röd i ansiktet. Jag drog in henne i en kram och viskade lågt '' vad är det som har hänt? du vet att du kan prata med mig om vad som helst'' hon började gråta igen och jag hörde henne emellan hennes snyftningar ''pappa har fått cancer''. Jag kände hur tårarna började rinna också han va som en andra pappa för mig, men jag tyckte mest synd om Nat hon va så nära honom men jag visste att han va stark och skulle klara det här ''det kommer att bli okej'' var det enda jag fick fram ''Vill du åka till sverige?'' sa jag efter en stund när vi samlat oss ''det är inte så farligt än så det behöver jag inte men om det blir värre så åker jag snart'' sa hon och log snett. Jag gick och köpte subway,Ben&Jerry's,och hyrde film medans Nat tvättade bort sminket och vilade.
 
Nialls Persektiv
 
Jag hade precis kommit hem från studion när jag kände min mobil vibrera och jag såg att justin ringde ''Hallå?'' svarade jag snabbt medans jag försökte hälla up ett glass vatten ''Nats pappa har fått cancer vad ska vi göra hon sprang ifrån gråtandes'' jag upprepade Justins ord flera gånger i mitt huvut tillslut sa jag ''Vart är du?jag kommer!'' ''jag är på mcdonalds'' sa han och jag kunde höra att han lätt förvirrad och ledsen.
Det tog ungefär en kvart innan jag hittade Justin, Han satt på ett bord i ett hörn med. Han kollade ledsamt och förvirrat  på mig och jag log snett och satt mig bredvid honom och han berättade allt, Jag förtsod honom det är svårt att see när vänner blir ledsna och man vet inte vad man ska göra och han blev  formordligen ledsen när han såg henne ledsen och jag hatar att se tjejer gråta speciellt tjejer som man känner men att see Justin ledsen va helt krossande. Jag visste inte vad jag skulle säga för vad ska man säga? ''det kommer gå bra hon är en stark tjej'' sa jag och log ''mhmm''sa Justin tyst och vi bestämmde för en film kväll med pizza och glass.Påvägen till bilen var det några tjejer som stannade och frågade efter en bild med oss och Justin ställde up som om inget hade hänt han gjorde verkligen allt för sina fans.Jag kom på att jag hade min interview imorgon och jag började bli nervös eftersom jag inte haft någon på länge sen Up all night touren va slut och jag skulle berätta till median att Jess och jag va bara vänner så att folk skulle sluta tro det va något mer och skicka hat till henne och så skulle vi kunna bli vänner igen.
Hej förlåt jag har inte hunnit skriva så mycket idag! men jag hade skola hela dagen och sen träning och sen fys och då fick jag min astma och då tog jag det lungt ett tag innan jag började skriva för jag behövde lunga ner mig så jag kan andas normalt. ska skriva ett till kapitel nu som kommer up imorgon tror jag!
 

Kap 10 " If It Was Meant To Be It Will Be"

Publicerad 2012-09-17 23:31:37 i If It Was Meant To Be It Will Be,

 

Nathalies Perspektiv

Idag skulle jag och Justin åka till fotbollsplanen när jag har träningarna. Det är aldrig någon där på lördagar så vi passade på. Justin hade nämligen berättat att han både kunde spela fotboll, basket, hockey och massa annat. Så han skulle hämta upp mig om en timme. Jess är fortfarande ledsen och har mest varit inne på sitt rum. Men jag förstår henne, hon behöver tänka. Jag hade satt på mig tränings shorts och en t-shirt. Jag gjorde iordning frukost till mig Jess och knackade på hennes dörr. ”Jess, jag har fixat frukost till dig” Sa jag men fick inget svar. ”Aja, jag ställer de här utanför. Men jag kommer åka iväg snart, bara så du vet” Jag gick in i köket igen och åt min egen frukost.

Efter ett tag ringde Justin och sa att han var här, så jag tog mina saker och sprang ner. Han satt i bilen och höll på med sin mobil när jag kom ner. ”Hej” Sa jag medan jag hoppade in i framsätet. ”Hej, sa han och la ner mobilen i fikan. ”Så vad hände med Jess igår? Niall berättade att hon bara stack” Sa han och kollade på vägen. ”Ja vet inte? Jag har inte pratat med henne sen igår, men jag antar att hon inte är van” Sa jag och kollade ut genom fönstret. ”Hoppas allt löser sig” sa han. Det skulle bara ta 20 minuter till fotbollsplanen med bil så vi var snart framme. ”Det ska bli kul och se om du är så duktig som alla säger” Sa jag retsamt medan jag tog min väska från baksätet. ”Ja, du kommer avguda mig efter den här dagen. Jag är grym” Sa han. Jag skrattade och vi började gå. Justin hade tagit med sig två bollar så vi satte igång direkt. Vi stod och höll på med varsin boll, vi sköt på mål och gjorde lite olika grejer. ”Ska vi köra match” Sa han. ”Visst, vi kör med din boll” Sa jag och sparkade iväg min. Vi började köra och han var faktiskt duktig. Jag förstår inte hur han kan vara så duktig på allt. Vi skrattade och det slutade med att jag vann med 10-8. ”Yess” Sa jag och hoppade upp och ner. Justin kollad surt på mig. Han hade tjatat om att han skulle vinna, men nej. Ni förstår inte vilken härlig känsla det här var. Han började gå bort mot våra grejer. Jag skrattade till. ”Du är en sån dålig förlorare Bieber” Sa jag och sprang i kapp honom. ”Du hade bara tur” Sa han. ”Vi säger så” Sa jag. Efter ett tag förstod han att han inte kunde vara sur föralltid så han gav upp. Man kan inte alltid vara bäst.

”Ska vi gå och käka någonstans?” Sa Justin när vi var på väg mot bilen. ”Ja, men måste vi gå in. För vi är ju inte direkt fräscht klädda” Sa jag och kollade ner på Justin kläder. ”Vi kan ju alltid åka till Mc Donalds” Sa han och blinkade med ena ögat. Jag skrattade medan jag nickade. ”Classic” Sa jag och log. När vi kom fram så var det en massa folk där så vi tänkte att det var bäst om bara jag gick in. Justin ville ha big mac men jag körde på chees burgare. Jag stod och väntade i minst 10 minuter innan jag kom fram till kassan. Jag beställde men så precis började min telefon att ringa. ”Hallå” Sa jag medan jag tog emot maten och tackade. ”Hej gumman det är mamma” sa hon och lät ledsen. ”Hej mamma, jag saknar dig jätte mycket och förlåt för att jag inte har ringt men det är fullt upp här” Sa jag när jag kom ut. ”Jag saknar dig också gumman, och jag förstår att du har fullt upp med jobbet och allt annat” Sa hon och försökte låta glad, men jag hörde att något var fel. ”Vad är det mamma? Du låter ledsen” Sa jag oroligt. ”Gumman det är så att” Sa hon och tog ett djupt andetag. ”Din pappa har fått cancer, men läkarna vet inte om det är så farligt en så du behöver inte vara orolig” Sa hon när jag precis hade satt mig i bilen. Allt stannade, kunde de mamma hade sagt verkligen vara sant. ”Va” Sa jag tyst. ”Ta det lugnt älskling” Sa hon. ”Mamma jag måste komma hem, tänk om han dör. Jag kanske aldrig mer få träffa honom” Sa jag stressat. Jag märkte att Justin kollade oförstående på mig. ”Gumman läkarna är inte riktigt säkra på att det är cancer en så du ska inte behöva resa hit” Sa hon allvarligt. ”Okej, men lova att ringa om det händer något” Sa jag ledsamt. ”Såklart älskling. Men ha det så bra, så hörs vi” Sa hon. ”Hej då, och hälsa pappa och Linus från mig” Sa jag och kollade ut genom fönstret. ”Jadå, Hej då” sa hon och jag la på. Jag kollade tomt på Justin och kände hur tårarna brände bakom mina ögon. ”Vad är det som har hänt?”

Förlåt för att det tog så lång tid! Men nu kom det iallafall :)

Förlåt!

Publicerad 2012-09-17 21:42:55 i Allmänt,

Vi har bestämmt att vi inte kommer uppdatera på helger eller kanske då och då! Vi ber också om ursäkt att vi inte skrivit något kapitel idag men vi hade både SO prov idag och NO prov imorgon men det kommer minst ett kapitel idag senare! 
Hoppas ni gillar Novellen hittils! Glöm inte att lämna en söt kommentar!

Helger

Publicerad 2012-09-15 15:02:13 i Allmänt,

Hej! Vi kommer updatera vanligt på veckorna men på helgerna blir det oftast inte lika många. Vi ska försöka skriva två som kommer ut idag och imårn. 
 

kap 9-''If it was meant to be it will be.''

Publicerad 2012-09-14 09:05:04 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Jess Perspective

’’fuck! Nat ringde precis det finns bilder på oss över allt idag och dina fans hatar mig’’ viskade jag till Niall och kollade ner på marken ’’jag fixar det Jess jag har interview om några dagar och då berättar jag som det är’’ svarade han och log gulligt. Plötsligt såg jag 2 stora bilar men massor kameror över allt upp i mitt ansikte. ’’Niall jag har klaustrofobi jag klarar inte det här’’ sa jag skräck slaget .Niall försökte få alla paparazzis att försvinna. Jag gillade Niall jätte mycket som vän men jag klarar inte va sånt här och jag ville inte förstöra för Niall’s karriär. Jag bestämde mig för att inte vad vän med honom längre för jag känner mig i vägen för honom. ’’jag måste gå’’ sa jag snabbt och börja springa mot bussen ’’vänta Jess jag skjutsar hem dig!’’ han sa det medan han sprang efter mig jag visste inte vad jag skulle ta mig till ’’Niall det behövs inte.’’ Sa jag surt och sprang och han precis till bussen. Jag gav busschauffören mitt busskort och gick och satte mig på bussen. Precis när bussen åkte iväg såg jag Niall stå vid busshållplatsen helt själv i regnet. Jag försökte tänka på annat för jag kände mig taskig att jag lämnat honom men han måste förstå att jag gör det för honom. Jag sprang hem från busshållplatsen och jag vad nästan helt genomblöt. När jag kom hem möttes jag av Nat som stog med en varm kopp te till mig ’’åh vad snällt’’ sa jag medan jag skakade och drack te ’’det gör inget men vad hände med dig och Niall?’’ frågade hon oroligt ’’Jag vet inte jag vill, inte va i vägen och hans fans har hittat min twitter och skickar hat till mig och jag orkar inte få allt hat eller att folk ska tro att vi är tillsammans men jag kommer inte träffa Niall på ett tag innan alla rykten försvinner’’ sa jag och drack upp min te ’’Jag förstår dig men jag tycker du ska va med Niall även om sånt händer för jag ser att nåt är emellan er’’ sa hon och blinkade ’’vadå? Vad är det emellan oss?’’ sa jag förvirrad ’’de du’’ sa hon retsamt och gick fram till datorn och gick in på twitter ’’OMFG Justin Bieber följer mig omgomg’’sa hon och låtsades va en fangirl. Vi satt och pratade ett tag och jag såg att Niall hade försökt ringa mig några gånger och samsat. Tillslut orkade jag inte och svarade ’’hej jess’’ hörde jag Niall säga lite ledsamt ’’Niall, du är verkligen en bra vän men jag har klastrofobi och jag hatar att dina fans hatar mig och jag tycker inte vi ska träffas mer.’’ Sa jag och la på. Jag kunde inte hjälpa det tårarna började bara rinna Nat satt och försökte trösta mig och berättade om när hon skypade med Justin.

Niall Perspektiv

Jag satt och spelade det som hade hänt om och om igen, över vad Jess hade sagt till mig vad menar hon inte träffas? Jag måste träffa henne! Jag orkar inte va känd längre det händer alltid nåt anntingen nåt sånt här eller så andvänder dem mig bara för att jag är känd. Men varför bryr jag mig gillar jag henne? Nej hon är ju bara en kompis eller?Jag tog upp mobilen och ringde och frågade om Liam kunde komma över. 10 minuter senare satt jag och Liam och åt Ben & Jerrys och jag berättade allt om henne Nat och film kvällen och idag och vårt samtal. Vi snackade en stund och sen skulle Liam dra och träffa Danielle.Skulle jag berätta för Jess hur jag kände?

 

Kap 8 "If it was meant to be it will be"

Publicerad 2012-09-13 11:43:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,Nathalies Perspektiv

Jag hade tre timmar kvar på jobbet. Det var lite tråkigt att Jess inte var här men dagen hade gått bra iallafall. Jag var fortfarande lite chockad över det som hände igår men han var polisanmäld nu.

Efter jobbet gick jag och köpte en kaffe och en macka till mig och Jess. När jag kom innanför dörren så var det släckt och tyst. ”Hallå” Skrek jag medan jag tog av mig jackan och skorna. Jag fick inget svar så jag antog att hon inta var hemma. På vardagsrumsbordet låg det en lapp. Hej Nat! Jag är md Niall om du undrar. Kommer hem ikväll. Jag knölade ihop lappen och slängde den i papperskorgen. Jag hämtade min dator och satte mig i soffan. Så plötsligt darrade min telefon till på bordet. Jag sträckte mig över datorn. Det var Justin som hade samsat. Hej, hur mår du efter det igår?  Stod det. Det är okej skrev jag tillbaka. Vill du Skypa? Skrev han. Visst.

Efter några minuter började det ringa på skype.” Hellu” Sa jag och log. ”Tja” Sa Justin Och log tillbaka. Vi pratade ett tag, och så frågade Justin ”Så lär mig några svenska ord” Jag skrattade till.” Okej,, vad vill du veta” Han såg ut att tänka. ”Jag älskar min fans” Sa han och log. Jag berättade och han provade fler gånger innan han fick till det. Jag tro aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde när han försökte säga det. ”Bra jobbat” sa jag på svenska och flinade. ”Va?” Han kollade konstigt på mig medan jag skrattade. ”Du är så konstig Nat” Sa han. Efter ett tag behövde Justin gå så då loggade jag in på twitter. Jag såg att Justin hade skrivit en ny tweet. I learnd some swedish today. Jag älskar mina fans. That meen’s I love my fans. Jag skrattade för mig själv och loggade ut igen. Jag hade helt glömt att jag hade köpt mat på vägen hem så jag gick och värmde maten. Jag kanske borde ringa min brorsa och se hur han har det, tänkte jag för mig själv. Jag tog maten och ringde sen min brorsa. Det gick tre signaler innan han svarade. ”Hej Linus!” Sa jag glatt. ”Hej” Han lät andfådd, så han var säkert på väg hem från skolan eller något. ”Hur är allt?” Sa jag frågande. ”Det är bra. Har inte hänt så mycket här på sistonde. Hur är det i London?” Jag log åt att han brydde sig. ”Allt är bra här. Jag och Jess har skaffat lite nya vänner, och inte vilka som helst” Han gav mig en suck. ”Vilka då da?” Sa han. ”Justin Bieber och Niall Horan. Dem är jätte trevliga” Sa jag. ”Ofta?” sa han chockat. ”Ja, ofta” Sa jag och himlade med ögon. ”Fan va coolt” Sa han och lät imponerande. Jag skrattade till. ”Men du jag måste gå nu” Sa Linus. ”Okej, Hej då. Och hälsa mamma och pappa” Jag log för mig själv. ”Ja, hejdå” Sa han och la på. Jag la telefonen på bordet och stängde ner datorn.  Jag kom på att jag inte hade packat upp alla kläder en så jag gick in till min Walk in closet och började ta upp kläder. Vi hade varit och köpt klädhängare så det var bara att köra på. Vi hade faktiskt börjat få det riktigt hem trevligt i lägenheten nu. Jag trivs jätte bra och har ingenting att klaga på.

Efter någon timme var alla klädeder inne, det var bara skorna kvar men dem tänkte jag ta någon annan dag. Vi hade ju varit på en inrednings affär förra veckan och köpt lite saker, så varför inte fixa allt när man ändå håller på. Så jag gick in i hallen och tog fram dem stora kassarna. Det fanns allt från doftljus till kuddöverdrag. Jag satte ut ljusen lite här och var, La ut filtar och kuddar. Medan jag fixade satte jag på radion. Ibland tycker jag att det är skönt att vara själv, för då kan man göra vad man vill och behöver inte oroa sig för att någon ser. När jag hade hållit på att inreda ett bra tag kollade jag på klockan. Den var 16.55. Jag började också undra när Jess skulle komma hem, men hon hade det säker jätte kul med Niall. Men så kom jag på att jag behövde göra en ny koreografi till dem nya eleverna som skulle börja om två veckor. Så jag började hitta på massa danssteg och försökte hitta en bra låt som passade. ”Och fem, sex, sju, ått” Räknade för mig själv när jag dansade runt. Jag skrev upp det jag gjort på pappret.

Den här dagen hade tagit kål på mig. Jag slängde mig ner i soffan och satte på teven. Jag bläddrade igenom alla kanaler, men stannade på en. När jag såg vad det handlade om blev jag chockad. ”Shit” Sa jag. Det var en massa bilder på Niall och Jess. Gud, jag visste att Jess hatade sånt där. Det s äg ut som att de inte såg kamerorna. Jag drog snabbt upp mobilen och tryckte in numret. ”Hallå” sa Jess glatt. ”Jess du och Niall är på tv” Sa jag stressat. ”VA? NÄR? HUR?” Sa hon tomt. ”Det är okej Jess” Sa jag lugnande.

Komentera :D

kap7-''if it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-09-13 08:50:19 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Jess perspektiv

 

Jag vaknade av att höra Nat sjunga i duschen jag tog snabbt up mobilen för att kolla vad klockan var 11:13 oj vad länge jag sov tänkte jag för mig själv jag såg också at jag hade några missade samtal från mina föräldrar och ett meddelande från Niall, jag blev jätte chokad och det tog non minut innan jag vågade trycka up det ’’hej jess! Vill du och Nat ha filmkväll ikväll?xx’’ jag svarade snabbt ’’Ja abosulut!var?när?xx’’ . Jag kollade ut ur fönster och såg att det spö regnade. Jag tog ett varmt bad och tog på mig ett par jeans och en oversize tröja. ’’Nat vi ska ha film kväll med Justin och Niall ikväll!’’ skrek jag till Nat ’’Ska vi!? Åhh vad kul’’ skrek hon tillbaka ’’kom så går vi och shoppar det är ju ändå helg nu’’

Dagen gick förbi snabbt men jag hade inte fått nåt svar från Niall om var vi skulle va eller när.Jag började fundera och kom fram till at dem nog dissat oss typiskt kända personer tror dem kan va med vem dem vill när dem vill. ’Jess jag ser Justins bil!’’ sa Nat förvånat till mig ’’Hur vet du att det är hans?’’ frågade jag, Jag såg hur Nat började rodna ’’Nat berätta!’’ sa jag och kastade en kudde i huvudet på henne. ’’Jag gör det sen men nu kommer killarna ju’’ sa hon retsamt och blinkade med ena ögat. Jag hörde att det knackade mjukt på dörren och gick och öppna där stod Niall och Justin i matchande amerikanska onepiece med varsin pizza i handen och en påse med godis,chips,läsk och skräckfilmer ’’fan’’ sa jag för mig själv när jag såg skräckfilmerna jag hatade verkligen dem. ’gillar du inte filmerna?’’ sa Niall och kollade med besvikna ögon på mig ’’nej det är bara Jess som är rädd för såna filmer’’ sa Nat retsamt. Jag kände hur mina kinder blev lite röda av att jag alltid tyckt det va pinsamt att jag inte våga kolla på såna filmer ’’Jag och Justin kan skydda dig’’ sa Niall och både han och Justin spände på musklerna.

Efter ungefär halva filmen började var det någon som bankade på dörren och slog och slog tills jag öppnade dörren. Efter en stund tröttnade jag och gick och kolla vem det va och där stog James och hans två kompisar ’’Tja gullet, vi letar efter Nat’’ sa han och jag kunde se hur full han va ’’Hon vill inget med dig att göra fattar du det stick!’’ skrek jag. Jag kände ett hårt knytnäve på kinden och så blev allt svart.

Nialls Perspektiv

Jag hörde hur Jess skrek till och ramlade i hallen jag sprang ditt så fort jag kunde med Justin bakom mig. Jag såg henne ligga där på marken jag såg att hon andades hela hennes kind va röd och Justin tog tag i James och ringde Kenny som sen ringde polisen. Jag såg hur Nat såg helt vätte skrämd ut och Justin satt med armarna runt henne och försökte få henne att må bättre. Jag bar Jess till soffan och la is på hennes kind. Jag hade inte riktigt tänk på det förut men hon va så söt jag menar jag har alltid tyckt hon va snygg och så men hon va så söt när hon låg och sov. Nat och Justin satt och pratade och jag satt och höll på med Jess’s långa blonda hår. Jag stannade där hela natten och justin gjorde detsamma och skusade sen Nat till hennes jobb men jag satt kvar vid Jess sida för jag ville va där när hon vaknade.

Jess Perspektiv

Jag vaknade av att jag såg Niall sitta och stirra på mig ’’god morgon’’ sa han tyst och log ’’var är jag? Vad hände igår?’’ Niall’s leende försvann ’’James slog till dig med en knytnäve och du svimmade och då ringde Justin polisen och dem tog fast James tur va’’ sa Niall och strök mitt
hår bort från min kind. ’’hur mycket är klockan?’’ sa jag snabbt ’’klockan är bara 9 på morgonen och jag har ringt till ditt jobb så dem vet vad som hände igår’’ sa Niall och log snett ’’tack Niall, för du hjälper mig hela tiden och var är Nat?’’ frågade jag ’’Hon är på jobbet, och ingen orsak’’ sa Niall och blinkade med ögat.

Kap 6 "If it was meant to be it will be"

Publicerad 2012-09-12 10:47:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Nathalies Perspektiv

Jag vaknade på morgonen helt på klädd. Jag hade märkte att jag hade lite ont i handlanden. Jag tänkte tillbaka på igår och blev lite ledsen. Jag tycker att James gick lite fort fram. Jag var inte redo. Vi har inte ens känt varandra i en vecka. Det var lördag idag så vi hade inte något planerat. Jag tog av mig min tajta klänning och satte på mig en stickad tröja och ett par mjukis shorts istället. Justin och Niall hade varit jätte trevliga igår. Båda två var riktiga charmtroll och hade en riktigt klockren humor. Och att Justin hade försvarat mig från James. Jag log för mig själv. Plötsligt knackade det på dörren och in kom Jess. Hon satte sig på sängen och hade en bekymrad blick. ”Hur mår du idag?” Jag kollade ut genom fönstret. ”Det är okej” Sa jag och log mot henne. ”Är du säker” Sa hon och såg fortfarande bekymrad ut. Jag nickade som svar. ”Men jag pratade precis med Niall, och vi skulle gå och ta en fika. Är det okej?” Jag nickade och log. ”Jag klarar mig” Sa jag trött. ”Lovar du, för jag måste inte gå” Jag kunde se på långa vägar att hon verkligen vill gå. ”Du suger på att ljuga” Sa jag och skrattade till. Hon log och puttade till mig lätt på armen. ”Tack, men vi ses sen” Sa hon och gick ut ur rummet. Så vad ska jag hitta på idag da. Jag gick ut till köket för att se om det fanns något gott att ät, men kylen var nästan tom. Så jag bestämde mig för att gå och äta frukost på Starbucks.  Jag satte på mig en mjukis dress och började gå in mot stan.  När jag kom in på Starbucks ser jag någon jag inte ville träffa. Jag kollar bort och ber till gud att han inte ser mig. När jag står i kön känner jag någon som petar mig på ryggen. ”Hej Nat” Sa James bakom mig. Jag struntade i att svara utan vände mig bara om igen. ”Snälla, förlåt för igår” Sa han och lät ledsen. Jag orkade inte stå kvar där så jag började gå mot utgången. ”Kan du snälla svara” Bad han. Jag gick lite snabbar när jag hade kommit ut, men så kände jag att någon tog ett hårt grepp runt min handled. ”Kan du svara då!?” Skrek han. ”Sluta!” Skrek jag och drog mig ur hans grepp och sprang iväg.

Justins Perspektiv

Jag satt i bilen på väg till Starbucks där jag skulle möta upp James. Jag visste inte varför han vill träffa mig. Jag hade precis parkerat när jag ser att James står och skriker på Nathalie som vi träffade igår på festen.” Men vad är det med honom?” Sa jag irraterat. Jag gick snabbt fram dit där jag hade sett dem, men det var ingen där. Jag måste leta upp Nathalie tänkte jag för mig själv och gick snabbt tillbaka till bilen. Jag började köra mot det hållet där jag trodde hon hade sprungit. Efter ett tag så jag en tjej med mjukisdress gå långsamt på gatan. Jag saktade in vid henne. Hon märkte mig och kollade på mig med ledsna ögon. ”Vill du ha skjuts?”  Sa jag och log. ”Det är okej Justin. Du har säkert viktigare saker att göra, men tack ändå” Sa hon log. ”Men snälla, låt mig iallafall skjutsa hem dig.”  Hon såg ut att tänka men nickade sedan. ”Okej da” Hon öppnade dörren och hoppade in. ”Hur är det?” Sa jag och kollade på henne, men snabbt tillbaka på vägen. ”Det är okej. Tack för att du bryr dig Justin” Sa hon och log. Jag log tillbaka. ”Är Niall med Jessica idag?” Frågade jag. ”Ja, dem skulle hitta på något” Sa hon och kollade ut genom fönstret. Jag kan förstå att hon var lite deppig nu. Vad är det James håller på med egentligen. ”Vill du gå på en promenad?”  Sa jag och kollade på henne. ”Hon kollade på mig men snabbt ner. ”Visst” Sa jag och log. Vi parkerade bilen och började gå. ”Jag måste ha min livvakt med mig. Hoppas det inte stör dig” Sa jag. ”Nej da, det gör inget” Log hon. ”Så du är alltså från Sverige” Sa jag och kom på att jag faktiskt ska dit på min Believe tour. ”Ja” Hon ser verkligen inte svensk ut. ”Jag som trodde att alla svenskar var blonda” sa jag tyst. Hon började skratta lite tyst. ”Jag är faktiskt halv Norsk också” log hon. ”Oj, värsta blandningen ju” Sa jag ironiskt medan hon puttade till mig lite lätt och skrattade. Vi pratade om allt och hon var jätte trevlig och rolig. Någon jag skulle kunna träffa flera gånger.

Nathalies Perspektiv

”Vart bor du?” Frågade Justin när vi satt i bilen. ”På Fleet  Street” . Det hade varit jätte trevligt at gå en promenad med Justin och bara prata av sig. ”Då var vi framme” Sa Justin och log. ”Tack för allt Justin” Sa jag och log. ”Kan man få ditt nummer?” Jag nickade och tog upp min iphone, han tog upp sitt också. Jag sa numret och la sen ner den. ”Hejdå” sa jag och kramade honom. ”Hejdå” sa han och log. När jag kom upp till lägenheten hörde jag skratt inifrån vardagsrummet. Jag drog av mig skorna och jackan, och gick in. Där satt Niall och Jess och spelade tv spel. ”Hej på er” Sa jag medan jag öppnade kylskåpet. ”Tja” Sa Niall glatt. Jag tog ut ett glas juice. Jess kollade upp på mig och log. Jag blinkade med ena ögat. ”Berätta allt sen.” Sa jag på svenska. ”Jaja” sa Jess och himlade med ögonen. 

kapitel 5 ''If it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-09-12 07:07:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Jess Perspektiv 
 
När jag såg Nat komma in i lägenheten såg jag hur hon log stort jag kollade frågande på henne eftersom hon log så stort och jag visste nåt bra hade hänt ''Vi ska på fest!'' sa hon snabbt jag blev chokad men as glad ''va? Hur?'' hon berättade allt om james och festen och var den skulle va. Jag blev as taggad och sen kom jag på ''Nat vi har inget att ha på oss!?'' sa jag ''det betyder shopping time'' sa hon och log busigt
 
1 vecka senare
Nathalies perspektiv
veckan hade gått snabbt förbi och jag hade vart med James varje träning och vi började bli ganska nära vänner men jag visste inte om jag gillade honom mer än en vän? det skulle kanske ändras efter att jag vart på hans fest eftersom vi bara träffats på träningar men vi skulle see ikväll.
 
Jess Perspektiv
 
Jag va glad för Nat att hon träffat james eftersom hon alltid fick sitt hjärta krossat men den här killen kändes bra för henne som hon beskrev honom. Jag hade köpt en ljus blå klänning förra veckan och Nat en rosa som vi skulle ha på festen. Jag och Jess satt och kollade på tv medans jag lockade håret och hon plattade sitt hår. När vi va klara gick vi och sminkade oss lite lätt för ingen av oss brukade sminka sig mycket.
När vi kom till festen var det redan fullpackat med människor men jag och Nat lyckades hitta en plats att stå och prata.''jag undrar var james är jag har inte sett honom på hela kvällen?'' sa hon ledsamt ''han är säkert nonstans här det är ju så många personer här'' svarade jag. ''vilket språk pratar ni?'' frågade en blond kille ''sverige'' svarade jag förvånat eftersom det var den första personen som fråga oss. ''jag kan några ord kööttbulle och rumpaaahh'' både jag och Nat började gapskratta för det lätt så roligt. ''Jag heter Niall föresten'' sa han och skräkte fram handen ''Jessica men du kan kalla mig Jess'', Efter 10 min kom en kille fram och började prata med oss vi var inte säkra men vi kände igen killarna men jag vågade inte fråga.Vi stod alla 4 och pratade och jag tror aldrig jag skrattat så mycket som jag gjorde då. Jag märkte att Justin den andra killen med brunt hår kollade ganska mycket på Nat precis när han frågade Nat om dem skulle gå och ta en drink tillsammans så kom James och jag kunde se hur besviken han blev. James la armen om Nat och dem gick iväg med tillsammans.Jag och Niall fortsatte att prata och han va verkligen trevlig vi bytte number och när vi hade pratat en stund vågade jag fråga honom om det va han från bandet och han berättade allt om bandet och hans karriär.Kvällen började närma sig ett slut och de flesta personerna hade gått. Sen såg jag nåt som verkligen överaskade mig Nat stog och hånglade med James jag stog bara med öppen mun och kollade på jag va så förvånad hon verkade alltid vilja ta det långsamt men jag va glad för hennes skull. Jag såg hur hon viskade något till honom och såg ledsen ut och hur James såg helt rasande ut. Nat började gå mot mig men då  tog James tag i Nat och skulle precis slå till henne när Justin kom och tog tag i hans arm ''vad fan gör du James du kan fan inte slå en tjej!'' James släppte taget om Nat och såg ut som han ångrade det. ''kom så går vi sa jag till Nat och la armen om henne'' vi gick mot bussen men då kom Niall springande ''kom så skjutsar jag er hem'' sa han glatt ''Nej, det är lungt vi kan ta bussen''svarade jag ''Jo jag vill skjutsa er!'' sa han tyst ''okej men bara om det går bra för dig?'' svarde jag ''Absoulut kom'' vi gick till hans bil och han skusade oss hem.Nat somnade och det va helt knäpp tyst fast inte en pinsam tystnad det va en skön tystad,''Förlåt för James han blir så när han har druckigt''sa Niall sen för att bryta tystnaden ''det är lungt,jag tror Nat är okej men hon är nogg rädd.Jag tackade för skjutsen och Niall hjälpte mig att bära in Nat och jag gick direkt och la mig jag orkade inte ens tvätta bort mitt smink.
 

Kap 4 "If it was meant to be it will be"

Publicerad 2012-09-11 12:54:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Nathalies perspektiv

Gårdagen hade varit både rolig och spännande.  Vår chef var jätte trevlig och idag skulle vi inte börja försen klockan ett. Jag och Jess satt och åt frukost medan vi kallade på någon tråkig film som gick på teven. ”Så det var sant det E News sagt igår” Sa Jess och log. ”Ja du, det måste vara rätt jobbigt att vara kändis ibland. Att alltid känna att alla vet allt om en, eller vad tror du?” Sa jag och kollade frågande på Jess. ”Ja! Fats fatta vad häftigt att få vara kändis. Och att ha massa killar som dreglar efter att få ha dig som flickvän” Sa hon och gjorde en konstig min. Jag skrattade och slängde en kudde på henne. Vi orkade inte se mer på filmen så vi stängde av och klädde på oss istället. Efter jobbet idag skulle jag faktiskt på fotbolls träning. Pappa hade letat i flera dagar eftersom att det var en deal vi hade att jag skulle fortsätta med fotbollen. Men jag klagade inte. Jag var faktiskt riktigt taggad inför ikväll. Och det roliga var att vi kommer träna med killar också. Det fick vi inte göra hemma i Sverige.

Jag satte på mig ett par spets shorts och en rosa blus. Sen packade jag ned både dans kläderna och fotbolls grejerna eftersom att jag inte skulle hinna hem innan träningen. Jag gick ut till vardagsrummet där Jess satt och väntade på mig. ”Vad snabb man kan vara” Sa Jess och blinkade med en ögat. ”ha ha” Sa jag och himlade med ögonen. ”Kom nu” Sa jag och började gå mot dörren.

Dagen på jobbet var hård men rolig. Jag var värkligen glad att vi hade hittat ett så bra jobb. Vi gick ut genom ingången medan vi snackade om vad vi skulle hitta på imorgon. ”Jag tycker att vi ska åka och shoppa imorgon” Sa Jess glatt. ”Ja, det gör vi. Men jag måste gå så att jag hinner med bussen” Sa jag. ”Okej, ses sen” Sa Jess och kramade mig innan vi gick skilda vägar. Jag kom fram till bussen precis innan den skulle åka. ”Tack för att du väntade” Sa jag andfått och log. ”Ingen orsak” Sa han glatt. Jag gick in i bussen bärandes på min gamla fotbollsväska som var från mitt gamla lag. Det var nästan inga på bussen så jag satte mig vid fönstret. Tänk att vi bara har varit här i tre dagar, och vi har redan börjat vänja oss. Jag älskade värkligen London. Men sen kom jag och tänka på min familj. Jag kanske borde ringa dem ikväll. Bussen stannade och jag märkte att jag skulle av här, så jag ställde mig upp och gick ut. Fotbollsplanen skulle inte vara så långt bort så jag började gå. Efter 5 minuter så jag det stora området. Det fanns 5 stycken 11 manna planer och två stora omklädningsrum.  När jag kom fram gick jag in i tjejernas för att byta om. Jag hade bara mina gamla kläder men dem hade inte sagt något om några nya så jag tog förgivet att jag kunde ha på mig dem. När jag var påklädd gick jag ut till plan 3 där det stod att jag skulle vara. Jag möttes av både tjejer och killar. Alla pratade för fullt och verkade känna varandra väldigt bra. Jag satte mig ner och knöt mina skor. ”Hej! Är du den nya tjejen som ska börja?” Sa en ganska mörk kille, och var faktiskt rätt snygg. ”Ja det är jag” Sa jag och ställde mig upp medan jag torkade av smutsen från mina byxor. ”Jag heter James föresten” Sa han och sträckte fram handen. ”Nathalie” Sa jag och log. Medan han stod och hattade med en boll frågade han mig. ”Kommer du här ifrån?”  Jag tog fram en boll och började hatta jag med. ”Nej, jag kommer egentligen från Sverige men bor här just nu” ”Fan va coolt” Sa han och log ett charmigt leende. Jag skrattade till lite och skulle precis säga något, men så kom tränaren. ”Hej allihopa, idag ska vi jobba lite med tekniken och sen kommer vi köra match. Gå ihop två och två, sen passar ni varnardra och gör som vi brukar.” Alla började prata igen.. ”Ska vi köra?” Sa James. ”Visst” sa jag och log. James var jätte trevlig och vi hade roligt och skrattade. Efter 2 timmar var tränigen klar. ”Tar du bussen till stan?” Sa frågade jag James. ”Ja, gör du?” Jag nickade och vi började gå mot bussen. ”Bor du här?” Sa jag. ”Nej, jag är bara här för tillfället. Jag åkte hit med min bror Kenny eftersom att han skulle jobba här. Sa han och log. ”Men varför börjar du spela om du bara ska vara här ett tag?” Sa jag och kollade frågande på honom. ”Vi kommer antagligen stanna här ett tag, det är komplicerat.” Sa han och log.

James Perspektiv

Nathalie var riktigt trevlig, och snygg. Undra om jag ska bjuda med henne på festen jag, Kenny, Justin och Niall ska på nästa vecka. Tänk om hon är ett fan? Hon kanske blir helt galen. Fast hon ser inte ut som en sådan tjej. Hon kanske tycker att det är konstigt att jag frågar så tidigt. Äsch, nu frågar jag. ”Vill du följa med på en fest nästa vecka?” Hon kolladepå mig och log. ”Ja, varför inte. Men får jag ta med min kompis Jessica?” Jag log mot henne. ”visst” Det där gick ju bra tänkte jag. Hon värkar bara tycka att det var ku

Justin och Naill kommer snart in i novellen. Dte är bara att vänta :)

kapitel 3-If it was meant to be it will be.

Publicerad 2012-09-11 07:07:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,


Jessicas Perspektiv

Jag vaknade av att solen strålade rakt in i ögonen, Jag tog upp mobilen snabbt för att kolla hur mycket klockan var 7:27 fan tänkte jag och sprang till Nathalies rum för att väcka henne.’’ Inte så bra att va sen på sin första dag på jobbet’’ sa jag för mig själv .Jag knackade hårt på hennes dörr men det va inget svar. Jag kliade mig själv på huvudet och någon sekund senare luktade det ägg och bacon i hela lägenheten jag sprang till köket och där stod Nathalie och gjorde frukost. ’’god morgon sömntuta skynda dig vi börjar om en timme.’’ Jag va fortfarande förvånad över att Nathalie va vaken det var nästan alltid jag som var uppe först. Jag sminkade mig snabbt och klädde på mig ett par högmidjade shorts och ett pösigt linne, perfekt tänkte jag. Jag packade snabbt ner mina dans kläder och gick ut till hallen. Nathalie stod redan klar i hallen med ett par svart shorts och en transparant tröja, Jag var alltid lite avundsjuk av Natalies stil hon klädde sig alltid snyggt och passade i nästan allt. ’’har du med dig dina dans kläder Nat?’’ frågade jag för jag visste redan svaret, Nathalie glömde nästen alltid nåt hon svarade snabbt ’’juste hehe’’ och sprang iväg. Jag stod och skrattade för mig själv och tänkte på hur bra jag kände Nat jag har ju känt henne sen jag var liten hon är typ som min syster. Vi gick till den stora byggnaden som nu var vårt jobb. Vi möttes av ett varmt leende och en stor kram ’’Hej jag är er nya chef jag heter Alice’’ sa en kvinna som var medellång med kort brunt hår vi sa båda hej i kör och presenterade oss själva ’’kom så visar jag er runt’’ sa hon och visade oss runt i byggnaden ’’vi kommer fan aldrig hitta runt här’’ viskade Nat till mig ’’jag vet vi är helt körda’’ svarde jag. ’’Kom så går vi till starbuks som belöning på vår första dag’’ sa Nat och log jag nickade och vi gick runt och letade efter den närmaste starbucks,När vi äntligen hittade en efter 20 min det var helt fullpackat och det stod ungefär 100 skrikande tjejer utanför. ’’Kom så går vi och kollar vad dem skriker om’’ sa jag. Vi trängde oss fram och tillslut stod vi längst fram och såg hur 2 killar satt och vinkade till alla tjejer det var en blond kille och en brunett jag kände igen dem men jag kunde inte sätta fingret på vem dem var. Både jag och Nat var helt slut efter att ha tränat småbarn hela dagen. Jag rullade ögonen och kollade irriterat på killarna men dem verkade inte se mig för dem hade fullt upp med att vinka till alla deras fans .Både jag och Nat har aldrig varit ’fangirls’ men vi älskade musik både två. Innan jag börjat spela basket och dansa hade jag alltid velat va en sångare men jag gav upp den drömmen för länge sen. Vi kom hem efter en kort stund, eftersom ingen av oss orkade laga mat så ja gick och beställde hem pizza medans Nat va på sin nya macbook. ’’Jess kom hit och kolla!’’ skrek Nat till mig jag gick till hennes rum och såg hur hennes ögon va en blandning av chokad och glad ’’Det va justin bieber vi såg och Niall den blonda killen från onedirection som va inne på starbucks!’’ små skrek Nat till mig ’’jag tyckte jag kände igen dem vilken otur att vi inte stannade och sa hej’’ sa jag och gjorde en ledsen min. Pizzan kom och vi tryckte i oss den snabbt och gick och duschade både två och somnade snabbt. Precis innan jag somnade loggade jag in på min twitter och tweetade ''Good first day in london!off to bed xxx''

Kap 2 "If it was meant to be, it will be"

Publicerad 2012-09-10 21:38:37 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Nathalies Perspektiv

Efter 5 timmar flygning var vi framme i London. Jag och Jessica hade inte kunnat sova något alls utan hade varit jätte spända på att få se vår nya lägenhet. ”Är du taggad eller?” sa Jess när vi stod och väntade på vårt bagage. ”Så taggad som man kan bli!” Sa jag glatt. Efter några minuter kom vårt bagage så då kunde vi leta upp vår taxi som skulle köra oss till lägenheten. När vi kom ut möttes vi av frisk luft. Det var skönt väder. Sen såg vi en man som höll en skylt där det stod Jessica & Nathalie så vi gick fram till honom. ”Hej och välkomna till London. Är det ni som är Jessica och Nathalie?” Sa han glatt med en brittisk accent. ”Tack, ja det är vi” sa jag och log. ”Då kan ni följa med här” sa han och började gå mot en taxi bil. Vi gick efter honom med de tunga väskorna. Han bar in väskorna i bilen medan vi hoppade in i baksätet. ”Så är det första gången ni är här i London?” Sa han medan vi körde ut från flygplatsen. ”Ja, vi sak bo här i ett år” Sa Jess och kollade på taxi chauffören. ”åh, så kul” Sa han och log. ”Gud så vackert det är här” Sa jag och beundrade värkligen det jag såg. ”Visst är det! Vart är det ni ska bo?” Sa han och kollade frågande på oss medan han log. ”Vår lägenhet ligger på fleet street” Sa jag och log mot honom. ”Då är vi snart framme” Sa han glatt. Efter en kvart var vi framme. Vi hade nycklar och allt eftersom att mina föräldrar har varit här och kollat innan. Så vi tackade taxi chauffören och började dra våra väskor mot ingången. Vi möttes av en vacker ingång och två stora hissar. Vi drog med våra väskor till hissen och tryckte på fjärde våningen. Det tog inte lång tid innan hissdörrarna öppnades och vi kom in i en korridor. Det fanns massa dörrar med olika nummer på. Vårt nummer var 208, så vi fick gå lite längre ner i korridoren. ”Här är det!” Sa Jess glatt. När vi båda stod utanför dörren kollade vi på varandra och låste upp dörren på tre. Det var mörkt i rummet så Jess gick in först och tände. Och vi mötte av den finaste lägenheten jag någonsin sätt. ”AH vad fint det är!” Sa jag och vi började skratta och hoppa upp och ner som små barn.” Vi måste kolla runt” Sa Jess och börja gå in i lägenheten, och jag gick snabbt efter.

 Lägenheten bestod av en hall, ett vardagsrum, två sovrum med dubbelsängar, ett fint kök och två toaletter. Vardagsrummet hade utsikt över vackra London. Helt perfekt för oss. Lägenheten var in rädd och klar så vi behövde inte göra något annat en köpa mat och packa upp alla våra saker. Jag tog in mina väskor till mitt sovrum och la mig utmattad på sängen. Men där kunde jag ju inte ligga hela dagen så jag ställde mig för att se vad som gömde sig bakom den vita dörren som fanns i mitt rum. Jag öppnade och fick se något jag inte hade förväntat mig. En stor walk in closet.” Jess kom och kolla” Skrek jag. Hon kom in och log. ”Jag vet! Visst är det awesome” Sa hon och jag nickade. ”Men jag tänkte att vi kan gå ut och se om vi hittar någon mat affär” Sa hon medan vi gick ut till vardagsrummet. ”Visst, jag ska bara gå och sätta på mig jeans istället. Det tycker jag att du ska göra också” Sa jag och reste mig från soffan. ”Varför det? Det är väl inget fel på våra mjukisbyxor?” Sa hon och kollade frågande på mig med ett busigt leende. ”Vi vill ju att folk ska få ett bra första intryck av oss. Och vi är ju faktiskt i London. Det är ju här alla klär sig som de skulle bort varje dag” Sa jag och Jess skrattade till. ”Eller inte” Skrattade Jess. ”Du har för dålig humor Jess” Sa jag och skrattade åt henne.

När vi kom på ut på fleet street stod vi båda som två frågetecken med våra handväskor och hade ingen aning om vart vi skulle gå. ”Har du någon aning om vart vi ska?” Sa jag och kollade på Jess.” Jag antar att vi ska dit där alla människor är” Sa hon och pekade till vänster. ”Då går vi ditåt” Sa jag medan vi krockade våra armar och började gå. 

Efter många om och men hittade vi äntligen en mat affär, så nu hade vi handlat och var på väg hem. ”Kolla, det är där vi ska jobba” Sa jag och pekade på ett stort hus. ”Ja! Du vet att vi börjar jobba redan imorgon” Sa Jess och vände huvudet mot mig igen. Jag nickade. Vi fortsatte prata om jobbet tills vi kom till vår port.

Dagen gick och klockan var nu 8 på kvällen. Vi hade hunnit packa upp ganska mycket och var nu båda väldigt utmattade. Så vi satte oss vi teven med varsin kopp te.

Hej och välkomman till E news! Vi har något viktigt att berätta för alla Beliebers. Det är nämligen så att vi har nu fått reda på att det söta paret har gjort slut. Inget mer Jelena. Justin verkar ta detta hårt och åker nu till London för att spendera tid med sin nära vän Niall Horan. Vi hoppas att Justin hittar någon ny som han kan var lycklig med. Det här är E news och jag heter Alexa Stone.

Här kom kapitell två. Komentera om vad ni tycker! Kram

Kap 1 "If it was meant to be, it will be"

Publicerad 2012-09-10 20:23:46 i If It Was Meant To Be It Will Be,

 

Nathalies perspektiv

Äntligen, tänkte jag för mig själv när jag och Jessica satt på ett café på Stureplan mitt i Stockholm. Nu är jag fri, jag har slutat skolan och får nu ta livet i egna händer. Dem flesta har nog inte börjat tänka på vad dem ska göra efter gymnasiet men jag har redan stora planer. Nämligen att jag och Jessica ska flytta till London och bo där i ett år. Vi har köpt lägenhet och fått jobb på ett Dans bolag. Jag och Jessica har känt varandra sen barnsben och alltid varit bästa vänner. Vi vet allt om varandra och älskar båda att dansa. Så det är därför vi har sökt detta jobb.

Jag tog en tugga av min baguette medan jag lyssnade intressant på allt Jess hade berätta. ”Sen ligger lägenheten bar en kvart från köp Centrumet. Hur bra låter inte det?” Sa Jess uppspelt. ”Det låter toppen. Men du jag måste gå hem och börja packa eftersom att vi åker om två dagar.” Sa jag och log. ”Okej, men vi hörs imorgon.” Sa hon och drack upp det sista av sin vanilj latte. Jag ställde mig upp och gav henne en kram innan jag började gå hemåt.

När jag kom hem så hörde jag hur det pratades inne från min lillebror Linus rum. Jag antar att han har kompisar hemma. Jag gick in i mitt kaosiga rum och fortsatte packa. Efter 2 timmars packning kände jag för en paus. Jag satte mig vid min mac för att se om det hade hänt något roligt i världen. Men som vanligt var det bara hemska saker som mord och annat. Jag stängde ner datorn och la mig utmattat på sängen.

Dagarna gick och idag var dagen då jag och Jessica skulle åka till London. Allt packat och fixat och jag stod nu i dörren och väntade på att min familj skulle bli klara så att vi kunde bära iväg till Arlanda. Medan jag väntade så la jag ut en bild på Instagram och skrev ”London, here we come”. Efter 10 minuter satt alla i bilen och vi var redo att åka. Jag gav vårt hus en sista blick och log. Jag skulle värkligen sakna allt, men när jag väl har kommit till London så kommer allt vara så nytt och spännande så jag kommer inte ha tid att tänka på sådant.

När vi kom fram mötte vi upp Jessica och hennes familj. Medan alla kramades och sa hejdå gick fram till min 15 åriga lillebror som stod och lyssnade på musik vid bilen. Helt ointresserade och verkade inte ett dugg ledsen över att jag skulle åka. Jag ställde mig framför honom. Han kollade på mig och drog ut hörlurarna. ”Kan man få en kram eller?” Sa jag med frågande blick. Han suckade och kramade mig först löst men sen hårt. ”Jag kommer sakna dig syrran.” Sa han när han hade släppt. ”Åå Linus, jag kommer sakna dig också. Ta det lugnt med alla tjejer och ring mig så ofta du kan” Sa jag och log. ”Jaja” Sa han. Jag kramade honom en sista gång innan jag gick och sa hejdå till dem andra. ”Ha de så bra nu och ring minst varje vecka” Sa mamma och såg sorgset på mig. Jag nickade och kramade henne hårt. Jag och Jess kollade på varandra och log innan vi tog våra väskor och gick in till flygplatsen. ”Hejdå” Sa vi och vinkade.

Vi checkade in våra väskor och letade upp vår gate. När vi tillslut hade hittat den kände jag att jag behövde ha något att dricka. ”Jag går och köper något att dricka. Vill du ha något?” Sa jag och log åt Jess. ”Ja, du kan köpa en chailatte till mig.” Sa hon. Jag nickade och började gå mot Starbucks. Själv tog jag en latte. När jag kom tillbaka så sa dem i högtalarna att de som skulle till London kunde gå ombord. Så vi gick ombord och satte oss på våra platser. Vi pratade om London tills vi skulle lyfta. Nu var vi äntligen på väg.
 
Första inlägget blev inte så långt men det är en början. Vi kommer skriva mins ett kapitell om dagen. Komentera :D
 

Intro

Publicerad 2012-09-10 20:11:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Hej! Vi är två tjejer på 14 år som älskar one direction och Justin Bieber. Vi spelar basket och fotboll och bor i stockholm. I bloggen kommer det vara så att vi skriver om varsin person. Jag Hedda kommer skriva Nathalies perspektiv och Anna kommer skriva Jessicas perspektiv. Men här kommer ett litet intro.
 

Jessica Nilsson är en helt normal 17 åring som älskar att dansa och spela basket. Hon bor i en lägenhet mitt i Stockholm med sin mamma och pappa. Jessica har blont hår, är smal och medel lång. Hon ser sitt liv som ett ganska bra liv med det finns en sak som förstör henne helt. För ett år sen försvann henne storebror Sebastian och är fortfarande inte hittad. Hon visar det inte men sitter ofta hemma och gråter över sin bror.  Deras relation var väldigt star och dem kunde prata om nästa allting. Men Nathalie är en stor hjälp för Jessica. Hon är som hennes syster.

Nathalie Jensen är en 17 årig tjej som också älskar att dansa och spela fotboll. Hon bor med sin familj mitt i Stockholm.  Nathalie har mörkbrunt hår, är smal och ganska lång. Hon älskar sin familj och har en stark relation till sin pappa. Nathalie har alltid sätt upp till sin far. Dem tycker båda om fotboll och har alltid något att prata om. Han litar alltid på henne lika mycket som hon litar på honom. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela