kapitel 47- ''if it was meant to be it will be''

Publicerad 2013-01-17 21:38:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

 

Nialls Perspektiv

’’Svarar hon?’’ fråga Zayn oroligt  och satte sig bredvid mig jag skakade på huvudet långsamt ’’hennes mobil är avstängd har ringt henne 100 gånger’’ sa jag och suckade ’’det kommer fixa sig’’ sa Zayn och slog mig lätt på axeln jag svarade inte utan nickade lätt på huvudet och vände blicken mot min mobil och slog in Jess’s number och hoppades bara på att hon skulle svara, att jag skulle säga att jag älskade henne och allt skulle bli bra igen men inget svar. Jag fumblade frustrerat med fingrarna innan jag kastade min mobil hårt i marken och gick mot balkongen där jag och Jess hade stått bara några dagar sedan. Jag kollade ner och såg att det stod ungefär 100 fans utanför som började skrika när dem såg mig, jag vinkade lätt och återvände in i rummet igen. ’’Niall det är inte nyttigt att sitta här inne hela dagen’’ sa Louis och jag vände mig om och fräste ’’men vad fan ska jag göra annars?’’ ’’Niall jag vet att det här är jobbigt för dig men att sitta inne i ditt rum och ringa henne hela dagen kommer inte hjälpa gå och duscha nu så hittar vi på nåt’’ sa han och jag nickade långsamt och började gå mot badrummet ’’du Louis’’ sa jag plötsligt och vände mig om ’’ja?’’ sa han frågandes ’’tack för du finns för mig’’ sa jag och han log och skrattade ’’finns alltid för min bro’’ sa han och gick mot dörren och gick. Jag drog av alla mina kläder och ställde mig i duschen och lät det varma vattnet rinna över mig. Jag började tänka på alla fina minnen jag och Jess hade ihop. Jag visste aldrig riktigt hur mycket hon betyde  för mig innan jag förlorat henne.

-

’’Niall skynda dig jag vill också duscha’’  hörde jag Jess skrika utanför badrummet och bankade på dörren ’’kom och duscha med mig så sparar vi vatten’’ sa jag ’’Dream on älskling’’ sa Jess och fortsatte knacka på dörren ’’älskar du inte naturen Jess?’’ sa Jag och öppnade försiktigt dörren och jag gick ut i bara en handuk runt mina höfter ’’jo eller vad är det för fråga?’’ sa hon och granskade min kropp noga ’’Om vi duschar tillsammans sparar vi massor vatten vilket hjälper naturen’’ sa jag och hon skrattade ’’okej för naturens skull’’ sa hon och jag log stort och började knäppa upp hennes tröja ’’jag vet hur man klär av sig’’ sa hon och jag kysste henne mjukt. ’’Men jag är så mycket bättre på att göra det’’ sa Jag och kysste henne och fortsatte dra av alla hennes kläder och vi hoppade in i den varma duschen.

-

''förlåt för att jag inte har vart så mycket med dig den senaste vecken jag har vart världens sämsta pojkvän'' sa Jag och sträckte fram rosorna jag köpt henne ''Niall tack jag älskar dig du kan inte va världens sämsta pojkvän för du är den finaste underbaraste pojkvännen i världen'' sa hon och slängde armarna om mig

 

Jag vaknade ut ur mina tankar om alla fina minnerna jag haft med Jess när jag hörde att någon stod och bankade på dörren. ’’Öppna upp Niall’’ skrek Louis och jag suckade och tog en handuk och virrade den runt min kropp. ’’Jag kommer du kan vänta på mig ute i hallen ska bara bytta om’’ sa jag och hörde Louis sucka och gå ut. Jag öppnade dörren försiktigt och gick fram till min stora resväska som jag inte packat ut ännu och drog fram ett par gråa mjukis byxor en vit v-ringad tröja och en vinröd munkjacka med avklippta armar. ’’Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning är du en tjej eller?’’ sa Louis retsamt och jag flinade bara och sträckte ut tungan. ’’Så vad ska vi göra?’’ sa jag och slog ihop mina händer ’’jag har anställt en guide som ska visa oss runt i rom’’ sa Louis glatt ’’Guide tur?’’ sa jag och suckade ’’ja kom det blir kul’’ sa han och började dra mig mot hissen.

 

Jess Perpektiv

 

’’Vi ska landa om 5 minuter var vänligen att spänna era säkerhets bälten’’ hörde jag en kvinna säga i högtalarna och suckade glatt ’’äntligen’’ mumblade jag för mig själv och började dra på mina blåa slitna converse.

-

’’Jess här borta!’’ hörde jag en vällbekant röst skrika. Jag kollade runt och såg ingen Nat någonstans. Jag drog upp mobilen och satte på den och såg att jag hade 48 missade samtal från Niall och suckade och slog upp Nat’s number och ringde. Hon svarade efter en ton och skrattade ’’Hur blind får man va Jess jag står bakom dig!’’ sa hon och jag vände mig om och omfamnades av en stor kram från Nat. ’’Jag har saknat dig så mycket’’ sa jag och hon släppte tagget om mig och log ’’jag har saknat dig också’’ ’’Hej tjejer’’ jag såg en vällbekant ansikte gömt bakom ett par solglassögon och en hoodie ’’Justin!’’ skrek jag och kramade om honom ’’inte så högt Jess vill inte att folk ska veta om att jag är här’’ sa han och blinkade och  kramade mig  ’’oj förlåt’’ sa jag och låtsades stänga min mun och kasta bort nyckeln Justin skrattade bara och drog Nat in i sin omfamning ’’ojojoj vad har hänt här?’’ sa jag och blinkade och såg att Nat började rodna vilket gjorde att Justin pussade henne på kinden  snabbt och blinkade mot mig med ena ögat. ’’Jag berättar sen’’ viskade Nat på svenska och jag nickade bara och kollade på dem och såg hur glada dem var tillsammans. ’’Hej Jess det va längesen’’ jag Kenny justins livvakt komma mot oss och jag sprack upp i ett stort leende ’’Hej Kenny!’’ sa jag och gjorde en highfive med honom. ’’Ska vi åka?’’ sa han ’’Jag ska bara gå och hämta min väska’’ sa jag snabbt och sprang iväg mot rullbandet och såg att det bara var min väska kvar. ’’Klar!’’ sa jag och gick mot dem.

’’Vad sägs om att vi åker till en glasskiosk jag vet som ligger typ 10 minuter härifrån?’’ föreslog Justin och både Nat och jag började nicka ivrigt och log ’’tar det som ett stort ja’’ sa Justin och flinade. Jag kollade ut ur fönstret mot alla palmträd och den blåa klara himlen och andades in den friska luften som blåstes mot mitt ansikte eftersom jag hade vindruttan nere. ’’Vi är framme!’’ sa Justin och vi hoppade alla ut ur den stora svara range rovern och gick in till den lilla glasskiosken. Vi beställde alla varsin stor glass och slog oss ner runt ett bord. ’’Så Jess vad hände mellan dig och Niall?’’ frågade Nat oroligt. Jag kände tårarna komma och en tår rann ner för mig kind men Nat torkade bort den snabbt ’’du behöver inte berä-’’ började Nat säga men jag avbröt henne snabbt ’’Jo det är okej, Vi var alla ut och åt pizza och skrattade och hade det jätte kul när Emily Niall’s ex kom in och ville prata med honom’’ sa jag och tog ett djupt andetag och kände när jag sa Emily ville jag nästan spy i munnen och fortsatte ’’ hon tog då iväg Niall och sa till honom att jag hade en hemlig pojkvän i italien och va bara tillsammans med honom för att jag ville få uppmärksamhet’’ sa jag och snyftade till och såg hur båda Justin och Niall kollade på mig oroligt ’’Han trodde på henne först och åkte tillbaka till hotelet utan mig och ångrade sig sen och åkte tillbaka och bad om ursäkt men jag kunde bara inte prata med honom då och då tog Harry med mig tillbaka till hotelet och jag sov hoss Zayn. Jag tog kontakt med en av mina kusiner som jag sen träffade på dagen och han visade mig runt i rom och då såg Emily mig och tog en bild och visade Niall och sa att det var min pojkvän’’ sa jag och kunde inte prata längre innan min röst sprack och tårarna började rinna. Nat la armarna om mig och kramade mig hårt innan jag fortsatte emellan mina snyfningar ’’och när jag kom tillbaka till hotelet så gick jag in på mitt och Nialls rum och såg dem ligga i soffan och’’ jag kunde inte säga mer innan gråten tog över ’’oc-h strullade’’ la jag till innan jag begravde mitt ansikte i Nat’s tröja. Ingen visste vad dem skulle säga och vi hade sutit där i över en timme. Kenny bar ut mig till bilen och vi körde hem i tystnad.

När vi kom fram klev jag ut ur bilen och möttes av ett stort hus som såg ut som ett slott ''jag trodde ni bodde på hotel?'' sa jag förvånat ''vi gjorde det i början men nu bor vi i mitt hus'' sa Justin och log. ’’Ditt hus är lika stort som ett slott’’ sa jag och kollade upp mot det stora huset. ’’Man blir vann’’ sa Nat och blinkade och vi fortsatte in i huset. ’’Ska jag visa dig gäst rummet?’’ sa Justin och tog min väska och började gå upp för den långa trappan och jag gick försiktigt efter honom. ’’Här är det!’’ När jag kom in så möttes jag av ett stort rum med en stor bred säng i mitten med kräm färgade lakan, när jag gick längre in såg jag en stor garderob och ett skrivbord. ’’Justin det är helt fantastiskt’’ sa jag och kollade runt och log. ’’Kom jag visar dig det bästa’’ sa han och gick mot ett fönster och drog undan gardinerna. Jag gick fram och kollade ut genom fönstret och såg en lång strand vit strand ’’Welcome to LA’’ sa han och skrattade ’’Tack Justin för allt att jag får komma hitt och så’’ sa jag och log ’’inga problem du får stanna hur länge du vill’’ sa han och jag log tacksamt mot honom och slängde mig på den stora sängen och andades ut. ’’Ropa om du behöver nåt jag och Nat finns där nere’’ sa han och gick ut och stängde dörren efter sig. Jag gick mot den stora resväskan och började packa upp alla mina kläder i den stora garderoben innan jag slängde på mig ett par högmidjade shorts med nitar på och en grå påsigt linne och gick ner till köket där Justin och Nat satt och pratade ’’Hej Jess’’ sa de i kör och jag log och satte mig bredvid dem. ’’Så vad säger dina föräldrar om allt det här?’’ sa Justin och log snett. ’’Dem vet inget dem tror jag är i London med Niall’’ sa jag och kollade ner i mitt knä ’’Visste dem inte att du åkte på turne med killarna?’’ frågade Nat chokat ’’nej du vet hur mina föräldrar är dem skulle inte låta mig åka’’ sa jag och Nat nickade instämmade ’’vem visste att Jess kunde vara så badass’’ sa hon och skrattade vilket smittade av sig på mig. ’’Ska vi gå och lägga oss nu klockan är 11 på kvällen och jag tänkte vi kunde ha en stranddag imorgon?’’ sa Nat och jag kollade ut och såg att det blivit mörkt ute utan att jag märkt det ’’okej, God natt hörni!’’ sa jag och reste mig upp och började gå mot dörren innan jag vände mig om ’’tack för ni är så fina mot mig’’ vilket dem båda svarade med ett stort leende ’’ vi kommer alltid finnas för din Jessiboi’’ sa Justin och flinade ’’vare sig du vill eller inte’’ la Nat till och dem möttes båda i en kyss ’’skaffa ett rum ungar’’ sa jag och låtsades täcka för mina ögon och skratta. ’’god natt’’ sa jag en sista gång och gick in på mitt rum och slängde mig i sängen och brydde mig inte ens om at tvätta bort mitt smink utan somnade med klädder och allt på.

 Förlåt Förlåt Förlåt att vi inte uppdaterat! Hoppas ni gilla kapitlet jobbade jätte hårt med det så glöm inte att KOMMENTERA! Kram! xx

LänkBytte

Publicerad 2013-01-12 14:31:28 i Allmänt,

Hejsan! Vi brukar inte göra såna här länk bytten i inlägg men eftersom den här tjejen ska hjäpa oss med en header gör vi det. Hon skriver en grym fanfic novell om onedirection och uppdaterar jätte ofta! 
 
http://onedirectionstories.webblogg.se/ http://onedirectionstories.webblogg.se/ 
http://onedirectionstories.webblogg.se/ http://onedirectionstories.webblogg.se/
 
 
Glöm inte att gå och lämna en fin kommentar! Kramxx
 

Kapitel 46- ''if it was meant to be it will be''

Publicerad 2013-01-08 21:54:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

 
Nialls Perspektiv
 

Den sista konserten i tyskland hade precis slutat och jag sprang av scenen och sprang direkt till Jess som omfamnade mig i en kram och kysste mig mjukt och viskade ’’du var grym ’’ jag log glatt och kysste henne igen. Vi hade kommit närmare och närmare varandra den senaste tiden och jag börjar bara älska henne mer och mer jag har verkligen hittat The One tänkte jag för mig själv och log. ’’Bra jobbat killar är ni taggade för att åka till italien!’’ skrek Tom och gav oss alla en highfive och en kram till Jess som han nu faktist började tycka om men det förvånade mig inte hon hade den kraften att göra en knäsvag. Vi skyndade oss till hotellet och började packa våra saker. ’’Vet du vad jag kom på Jess?’’ sa jag och flinade och hon kollade frågandes på mig ’’det är din 18:onde födelsedag snart!’’ sa jag och hon log stort och sa ’’hur visste du det?’’ förvånat ’’jag har mina kontakter’’ sa jag och log ett busigt leende. När vi packat klart gick vi in till Harrys rum där alla hade samlats. ’’Hej Niall och Jess’’ sa dem i kör och jag satte mig ner på den stora sängen och Jess kom efter och satt sig i mitt knä. Alla satt och pratade om Italien och hur mycket vi längtade efter att åka ditt. Jag hade redan förbrett för Jess’s födelsedag jag skulle fixa en middag på stranden och se till att ingen annan var där och sjunga en låt för henne eftersom hon skulle fylla år i Italien.
Jess Perspektiv
Efter vi sutit i Harrys rum ett tag så åkte vi mot flygplatsen som var helt fullpackat av fans som vanligt men jag höll mig alltid i bakrunden med Tom och Zach min livvakt. Vi klev alla ombord det stora privat planet och satte oss i en ring i en stor soffa som kretsade ett litet bord. ’’Vi kör sanning eller konka’’ sa Liam och log busigt, alla gick med på det och vi började leka. ’’Min tur’’ skrek Louis och satt och tänkte ett tag. ’’okej Jess sanning eller konka?’’ sa Louis ’’sanning’’ sa jag och väntade på ett svar ’’okej Jess vem tycker du är den sexigaste i bandet och du får inte ta Niall!’’ sa Louis busigt. Jag skrattade och tänkte ett tag ’’måste nog säga du Louis’’ sa jag och alla andra killar började protestera. Efter ett tag la jag och Niall oss i den stora fåtöljen och somnade med hans armar om mig. ’’Vakna Jess vi är framme vid hotellet’’ viskade Niall svagt och kysste mig på kinden. Jag öppnade sakta ögonen och såg att vi inte längre satt på ett plan men var i en limousin utanför ett hotell som såg ut som ett slott. ’’Sov jag hela tiden?’’ sa jag och kände hur mina kinder blev röda ’’Ja men jag bar dig hela vägen så du märkte ingenting och du var för söt att väcka’’ sa han och jag log och klev ut ur bilen och kände värmen och lukten av blommor. Vi gick in i hotellet som var dekorerat med guldiga och röda detaljer som helt klart var temat. Vi sprang upp till den högsta våningen där dem hade reserverat en hel våning till oss. Vi öppnade sakta dörren till vårt rum och möttes av ett stort rum som också var dekorerat i guldiga och röda detaljer. Jag gick in längre i rummet och såg att det stod ett stort fatt med ost, bröd och färsk pressad juice. ’’Niall kom och kolla på utsikten’’ sa Jag och gick ut på den stora balkongen och pekade på stranden som låg en bit bort han log och kramade mig bakifrån och vi stod där ett tag och bara kollade på den vackra utsikten. ’’Utsikten är det vackraste jag någonsin sett’’ sa jag och andades in den friska luften ’’jag har sett nåt som är mycket vackrare’’ sa han och jag kollade på honom förvirrat ’’vadå?’’ sa jag och han skrattade lågt och stod bara några centimeter från mitt ansikte ’’du’’ sa han lågt och kysste mig passionerat. Fans hade börjat lista ut vart killarna bodde och det var säkert hundratals italienska skrikande tjejer utanför hotellet. 

Zayns Perspektiv

Jag kände min mobil vibrera och såg att jag fått ett sms av Tom ’om en timme ska alla vara klara och ombytta för vi ska ut och äta på en av Italiens finaste restauranger.’. Jag nickade och gick mot den stora garderoben och drog fram ett par slappa jeans och en skorta och gick och fixade mitt hår. När jag kom ut i hallen så stod Jess och höll på med mobilen, Jess var verkligen söt när hon stod sådär man såg liksom på henne att hon inte visste hur snygg hon egentligen var det fick mig att tänka på What Makes You Beautiful ''vad är det jag tänker'' mumblade jag för mig själv.''vad är det?'' sa Jess och lyfte blicken från mobilen ’’ inget,Vad gör du?’’ sa jag och gick fram till henne ’’jag har några kusiner som jag aldrig träffat som ska va min ålder som bor här och jag fick kontakt med en av killarna’’ sa hon och log ’’ska du träffa honom?’’ sa jag och hon nickade glatt ’’ja om några dagar’’ sa hon och vi gick ner tillsammans där alla stod och väntade. Vi smet ut där bak och tog varsin taxi till restaurangen för då skulle ingen misstänka att det var vi. När vi kom fram gick vi alla och satt oss runt ett långt bord och alla beställde varsin pizza. Vi satt och pratade ett tag och det hade verkligen vart en bra kväll. Servitrisen kom fram och frågade om vi ville ha efterätt som vi alla tackade ja till utan tvekan. Jag hörde en bekant pipig röst och såg att Emily Nialls ex stod bakom oss. Det var inte bara jag som var chokad Niall kunde knappt svälja sin cola. ’’Emily vad gör du här?’’ sa Niall och kollade frågandes på henne ’’Jag var i närheten och tänkte hälsa på er’’ sa hon med sin tillgjorda röst. Ingen i bandet fattade varför Niall var tillsammans med henne alla avskydde henne. ’’och en till grej jag måste få prata med dig Niall’’ sa hon och Niall sa drygt ’’vad är det?’’ och återgick till sin efterät ’’enrum’’ sa hon och drog med honom ut och gav Jess en ordentlig bitchblick innan dem gick ut. ’’Vem är hon egentligen?’’ sa Jess irriterat ’’det är Nialls ex’’ sa jag och hon kollade på mig förvirrad och sen ner i sin talrik igen ’’oroa dig inte inget är emellan dem han hatar henne efter vad hon gjorde mot honom’’ sa jag och ångrade direkt att jag sa att dem vart tillsammans ’’vad gjorde hon?’’ sa Jess och lätt nerstämd ’’hon var otrogen hela tiden och Niall gick nog när han hittade henne med hans kompis’’ sa jag lågt och Jess skakade på huvudet och sa lågt ’’vilken jävla bimbo’’.
Nialls Perspektiv
’’Vad är det Emily?’’ sa jag tillslut när hon dragit mig en bit bort från restaurangen. ’’Alltså Niall jag visste inte vad jag skulle göra när jag fick veta men jag tycker du förtjänar att få veta’’ sa hon och kollade oroligt på mig vilket gjorde mig nervös ’’Jess är bara tillsammans med dig för att bli känd hon har egentligen en annan pojkvän som bor här i Italien’’ sa hon och jag fnös bara men när hon sa det kändes det som hundra knivar stack i mitt hjärta, jag låtsades ignorera det och gick in igen till restaurangen. ’’kan vi bara åka hem nu?’’ sa jag surt och satte mig igen alla blev tysta och nickade och började ta deras saker och gå mot bilen. ’’Har nåt hänt?’’ sa Jess och tog tag i min hand som jag puttade bort ’’Niall har nåt hänt?’’ sa hon och jag skakade på huvudet ’’Varför har jag non anledning till det eller? En annan pojkvän kanske?’’ sa jag och gick ut och hoppade in i den närmsta taxin och åkte iväg och kollade bak på Jess som såg helt krossad ut. Jag ångrade att jag sagt så för jag visste att hon aldrig skulle göra nåt sånt. ’’Åk tillbaka’’ sa jag snabbt till taxi chauförren ’’det går tyvärr inte att vända här’’ sa han och jag tänkte inte utan hoppade ut ur taxin och började springa mot resturangen. 

Jess Perspektiv
I mitt huvud snurrade det bara och jag tänkte inte efter och gick fram till Emily som stod med en cigarett och flinade. ’’Vad fan sa du till Niall?’’ sa jag surt och hon skrattade bara och viska i mitt öra ’’jag berättade bara sanningen om din italienska pojkvän som du aldrig berättat om’’ ’’vad snackar du om jag har aldrig vart i Italien’’ sa jag och kände tårarna rinna ner för mina kinder ’’men det vet inte han ’’ sa hon och slängde cigaretten på marken och klappade mig hårt på kinden och gick mot en taxi. Jag bröt ihop satte mig ner på en sten en bit bort och lätt tårarna rinna ner för mina kinder. Harry kom fram och omfamnade mig i en kram och viskade att allt skulle bli bra. Vi satt där ett tag och pratade och han berättade några skämt men ingenting fick mig att vilja skratta. Jag hörde någon gå försiktigt bakom oss och jag såg att Niall stod där och log snett ’’förlåt mig Jess jag skulle aldrig ha trott på henne’’ sa han och jag tog min väska och gick förbi honom och viskade med gråten i halsen ’’men det gjorde du’’ och gick mot en taxi och vände mig om och såg att Harry stod och sa nåt till Niall och såg riktigt sur ut innan han kom fram till mig och la sin jacka om mig och vi hoppade in i en taxi och åkte till hotellet. Vi gick in på Zayn’s rum och jag la mig på soffan och började gråta, jag hörde Harry och Zayn stå och prata innan det knackade på dörren. Jag hörde Niall prata med dem och Zayn sa till honom att lämna mig ifred och att vi skulle lösa det imorgon ''Men jag måste få prata med henne'' sa Niall och slog sin knytnäve mot vägen och mumblade för sig själv. ''Niall du har sårat henne fattar du inte det låt henne bara vara en liten stund'' sa Harry, jag hörde hur Niall svor och gick ut ur rummet ''jag går och ser hur han är så han inte gör nåt dumt'' sa Harry och gick ut efter honom.’’Hur mår du?’’ sa Zayn och gav mig ett glas vatten som jag tacksamt tog emot. ’’Jag vet inte men jag ringde min kusin och jag ska bo hoss honom i några dagar.’’ Sa jag och han kollade oroligt på mig ’’men Jess du känner inte honom du kan bo här istället’’ sa han och jag skakde på huvudet ’’tack zayn men jag klarar mig’’ sa jag och han nickade och vi fortsatte prata ett tag och han fick mig faktist att skratta fast jag kände mig för att bara gå dö. Jag gäspade och det smittade av sig på Zayn ''vill du sova här?'' sa han och kollade runt i rummet ''om det går bra'' sa jag och log ett svagt leende ''jag orkar bara inte see honom just nu'' sa jag tyst och han lyfte försiktigt på min haka och sa lugnt ''du behöver inte förklara jag vet hur det känns''. Jag log ett tacksamt leende och sa ''kan jag sova på soffan?'' ''nej jag sover på soffan ta sängen du'' sa han. ''Nej jag tar soffan du ska upp och jobba imorgon och behöver din skönhets sömn'' sa jag och blinkade ''säker?'' sa han ''Ja gå och sov nu!'' sa jag och puttade honom lätt på armen.
 


 
Hoppas ni gillade kapitlet! Glöm inte att KOMMENTERA!

Kap 45 "If It Was Meant To Be It Will Be"

Publicerad 2013-01-05 18:35:00 i Allmänt,

 

Nats Perspektiv
Jag vaknade av att solen strålade in genom vårat hotell fönster. Jag vände mig om och där låg Justin och sov. Han såg ut som en liten nalle björn. Han var så vacker. När jag låg och kollade på honom kom jag och tänka på Jess. Vi hade inte träffats på snart mer en 3 veckor. Jag saknar henne så sjukt mycket. Jag fick dåligt samvete av att jag inte kom hem. Men nu var hon på turné med killarna, och hon hade det säkert jätte bra. Men det får inte ta för lång tid innan vi träffas igen. Jag vände mig om och kollade på Justin igen. Jag rörde lite vid hans kind. Han ögon fladdrade till och öppnades sakta. ”God morgon” Sa jag och log mot honom. ”God morgon sunshine” Sa han och log ett trött leende mot mig. Han ögon var så fina att man inte kunde motstå att titta in i dem. Jag lutade mig fram och gav honom en kyss på munnen. Han log och sträckte sig ut över hela sängen och gav ifrån sig ett konstigt läte. Jag skrattade till och satt mig upp. ”Vart ska vi idag” sa jag och vände mig om för att se honom. ”Först ska vi till dans studion och sen ska vi till förberedelser för turnén” Sa han och log. ” åå ska jag få se dig dansa” Sa jag och började genast längta. ”Haha, ja” Sa Justin och flinade. 
Justin gick och duschade medan jag började fixa iordning mig. Eftersom att jag har lockigt hår så brukar jag platta det, men jag hade ingen som helst ork att göra det. Jag satte på mig ett par shorts och en vit topp. När jag satt och borstade håret kom Justin ut ur badrummet med en handduk runt midjan. Jag märkte inte att jag hade kollat en stund försen Justin började skratta. Jag kände hur hela mitt ansikte blev rött och jag kollade generat ner. Justin skrattade till igen och gick fram till mig. ”Kom” Sa han och jag kollade frågande på honom medan jag ställde mig upp. ”Har jag sagt till dig att du är väldigt söt när du blir generad” Sa han och log charmat. ”Nej” Sa jag och kollade ner igen. Han tog din arm runt min midja och drog in mig i en kyss. Hans hår var blött så jag kände en vatten droppe rinna ner från mitt ansikte. Han kollade på mig och log.
Det kom en bil till hotellet som skulle köra oss till dans studion. Jag hade sätt Justin dansa lite smått några enstaka gånger men aldrig med andra människor och i en riktig studio.

Inne i studion mötte vi Alfredo och några andra som jag inte kände igen. Justin gick fram och gjorde sin handskakning med dem, jag gick efter och hälsade på dem. Justin gick iväg för att prata med dem så jag gick till Alfredo. ”Det var ett tag sen” Sa han och log. ”Ja” sa jag och log. ”Så hur går det mellan er två” Sa han och pekade mot mig och sen mot Justin några gånger. Jag skrattade åt det han gjorde med sin hand och slog till honom på armen. ”Men nu när du är här Nat så måste jag faktiskt få se dig dansa” Sa han och kollade oseriöst men ändå allvarligt på mig. Jag gjorde en konstig min och tvekade. ”Men det är ju Justin som ska dansa” Sa jag och försökte komma undan. Jag vet inte varför men jag hade inte någon speciell lust att dansa just nu. ”Jag tror inte Justin har något problem med att du dansar en liten stund innan honom, eller hur justin” Sa han och skrek det sista för att Justin skulle höra. ”Vadå” Sa Justin och började gå mot oss. ”Visst har du inget emot om Nat skulle kunna dansa lite för oss” flinade Alfredo. ”Absolut inte” Sa han och ställde sig bakom mig och la armarna runt min mage. ”Snälla för min skull” Viskade han i mitt öra. Jag skulle precis säga emot när ”Snälla” Bad han och jag kände hur han kysste mig på nacken. ”Okej Justin, du gör mig galen” Sa jag och himlade med ögonen. Både Justin och Alfredo började skratta.

Jag och Jess har lärt oss så många danser i vårt liv, men jag kör bara på någon till låten Justin sätter på. Jag satte upp mitt hår i en hög tofs så att de inte skulle falla ned i ansiktet. ”Går den här bra” Sa Justin och turn me on började spelas. Det dunkade i hela salen och jag visste precis vilken dans jag skulle köra. Justin gick och satte sig bredvid Alfredo. Jag räknade i mitt huvud och sen började jag. Fem, sex, sju ått. Räknade jag i mitt huvud.
När jag gjorde sista steget började dem applådera. ”Thats my Girl” Skrek Justin medan han klappade. Jag kollade generat ner i marken. Justin gick fram till mig och lyfte upp mig. ”Du var grym” Sa han medans han snurrade. Jag kunde inte hålla mig för skratt. När han släppte ner mig kom Alfredo och gav mig en highfive. ”Your Crazy” Sa Alfredo. Jag log.

Tänk er att det bara är en person som dansar!
 
Här kom kap 45 som jag inte har hunnit skriva, men nu är det äntligen klart! Hoppas ni gillar de

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela