Intro

Publicerad 2012-09-10 20:11:00 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Hej! Vi är två tjejer på 14 år som älskar one direction och Justin Bieber. Vi spelar basket och fotboll och bor i stockholm. I bloggen kommer det vara så att vi skriver om varsin person. Jag Hedda kommer skriva Nathalies perspektiv och Anna kommer skriva Jessicas perspektiv. Men här kommer ett litet intro.
 

Jessica Nilsson är en helt normal 17 åring som älskar att dansa och spela basket. Hon bor i en lägenhet mitt i Stockholm med sin mamma och pappa. Jessica har blont hår, är smal och medel lång. Hon ser sitt liv som ett ganska bra liv med det finns en sak som förstör henne helt. För ett år sen försvann henne storebror Sebastian och är fortfarande inte hittad. Hon visar det inte men sitter ofta hemma och gråter över sin bror.  Deras relation var väldigt star och dem kunde prata om nästa allting. Men Nathalie är en stor hjälp för Jessica. Hon är som hennes syster.

Nathalie Jensen är en 17 årig tjej som också älskar att dansa och spela fotboll. Hon bor med sin familj mitt i Stockholm.  Nathalie har mörkbrunt hår, är smal och ganska lång. Hon älskar sin familj och har en stark relation till sin pappa. Nathalie har alltid sätt upp till sin far. Dem tycker båda om fotboll och har alltid något att prata om. Han litar alltid på henne lika mycket som hon litar på honom. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela