Kapitel-13''If it was meant to be it will be''

Publicerad 2012-09-21 07:30:48 i If It Was Meant To Be It Will Be,

Nats persektiv

Jag hörde hur mitt irriterande ringsignal började spela och jag sprang och kollade vem det va Dolt stog det men jag svarade ändå snabbt ’’hej det är Nat’’ sa jag osäkert ’’hey det är Justin!’’ ’’åh hej! Du vet att du ringer på blocked..?’’ ’’ojdå  jag och Niall busringde massor fans innan’’ jag skrattade för mig själv för jag kunde verkligen se dem göra det. Vi små pratade lite om hur vi mådde och efter ett tag så frågade Justin om jag kunde få Jess att kolla på Nialls interview ikväll för att han vile verkligen bli vän med henne igen’’ sa han och jag svarade att jag skulle göra det och jag hörde Niall skrek ’’TACK NAT!’’ i bakrunden.

Jess Perspektiv

Nat verkade så konstig hon ville verkligen kolla på E-News jag visste inte varför men jag sa ja. Reklamen slutades och plötsligt såg jag hela Onedirection sitta i en stor soffa med en man i kanske 30 års åldern. Jag började gå mott mitt rum och mumblade snabbt ’’jag går och lägger mig’’ ’’Jes klockan är 5, och du måste faktist ge Niall en chans kom nu och kolla’’ sa hon och kollade menande på mig  ’’okej’’ sa jag och suckade. Interviewen började och dem småpratade och jag blev mer och mer nervös och jag såg att Nat märkte det för hon la armen om mig och sa ’’det kommer bli bra’’. Efter 20 minuter såg jag en bild på mig komma upp och mitt hjärta stannade jag såg också hur Niall blev röd som en tomat i ansiktet. ’’Så Niall vem är den här lyckliga tjejen? En flickvän kanske?’’ sa interviewaren restamt och alla kameror pekades till Niall. Niall tog ett djupt andetag innan han sa något ’’Det är Jess en av mina bästa vänner och det är inget emellan oss, Men tyvärr kan vi inte fortsätta va vänner om ni skickar hat till henne så snälla sluta gör det hon betyder verkligen mycket för mig och jag vill inte förlora henne’’ sa han och jag såg en tår rulla ner för hans kind. ’’Ja då hör ni tjejer  inget mellan dem,då tackar vi för idag det här va E-News med Onedirection’’.

Jag och Nat satt bara och stirrade på varandra med öppna munnar. ’’Ring honom förfan Jess!’’ skrek hon och lätt as glad ’’ehm okej..’’ sa jag och gick till mitt rum och tog up mobilen och ringde Niall ’’hej Niall’’ sa jag tveksamt ’’åh hej jess, såg du interviewen?’’ sa han nervöst ’’japp jag såg den..tack för det du gjorde det va verkligen snällt förlåt att jag sprang iväg jag vill bara inte va ivägen för din karriär.’’sa jag och kände hur tårarna rullade ner för mina kinder jag har inte tänkt på det förrän nu och jag ångrar allt jag gjort. ’’Jess det är okej jag förstår dig verkligen och jag vill verkligen inte förlora dig som vän’’ sa han och jag hörde att han också grät. ’’Niall vill du och Justin komma och äta middag hoss oss jag tänkte göra mina kända köttbullar och macaroner’’ ’’ja det vill vi gärna eller jag vill men jag tror Justin vill också’’ sa han medans vi båda grät.

Både jag och Nat satt i våra Onepiece och inget smink men vi orkade inet bry oss det va ju ändå bara killarna. Jag hade börjat med maten och 20 minuter stog allt framdukat  vid vårt matbord som vi aldrig andvänt förut nästan. När killarna kom så började alla kramas och vi gick och åt och vi pratade om allt mellan himmel och jord. ’’Så tjejer är ni några fangirls?’’sa Justin och log retsammt ’’absoulut vi har alla era album omg jag svimmade typ när ni kom OMG OMG OMG’’ sa Nat och imiterade fangirls som hon alltid gjorde och killarna började gapskratta och jag såg hur stolt Nat såg ut att hon hade fått dem att skratta

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela