Kapitel 52- ''If it was meant to be it will be''

Publicerad 2013-03-03 20:47:00 i Allmänt,

Justins Perspektiv
 

Jag vaknade med Nat sovande bredvid mig, jag kysste hennes panna och tänkte på hur lycklig jag är som har henne i mina armar och tänkte på Jess och Niall, jag har aldrig sett honom eller henne så lycklig eller två människor som passar så bra tillsammans förutom mig och Nat såklart. Jag kom på att jag behövde ringa Niall och kolla hur läget var. ''Nat jag ska ringa Niall nu'' sa jag och hon vaknade försiktigt ''tack så mycket, vi berättar inget för Jess för jag vill att hon ska tänkta på annat nu när hon äntligen hittat Ed iallafall att bort hennes tankar från Niall'' sa hon och suckade. Jag kysste henne snabbt och ställde mig upp och gick ut på balkongen som var anslutet till mitt rum och drog fram mobilen och slog in hans number. 
 
Efter några toner svarade han ''Hej man'' ''hey'' ''hur är det eller vet du var Jess är?'' ''Ja hon bor hoss mig och är helt devisterad efter vad du gjorde med henne'' sa jag irreterat ''asså du fattar inte det var Emily hon sa att Jess hade vart otro-'' ''och du trodde henne? jag trodde fan du älskade Jess och hon förtjäner bättre än dig, jag trodde du var annorlunda killen som aldrig skulle skada en tjejs hjärta men jag hade feel'' ''jag vet att jag har försört allt och är världens idiot men jag älskar henne mer än nåt annat, jag måste få tillbaka henne justin mitt liv är inte värt att leva utan henne, hennes skratt, hennes leen-'' jag hörde hur han började snyfta till men jag vet att Jess är bäst utan honom, ''Niall du är en av mina bästa vänner så jag ska bara vara så ärlig som möjligt hon har träffat en ny kille och försöker gå vidare det borde du också göra'' sa jag och suckade ''Justin jag vet att du ljuger hon skulle aldrig göra så'' ''Niall snälla låt henne va, om du vill ha tillbaka henne ge henne lite tid'' sa jag och la på. Jag suckade och kände Nats varma armar om mig ''gick det bra?'' ''nej men han älskar henne verkligen'' sa jag och snurrade runt så jag hade Nat bara var några centimeter ifrån mitt ansikte ''hur ska vi göra?'' ''Jag vet inte'' sa jag och suckade.
 
3 dagar senare...
 

Jess perspektiv
 
Jag kollade ner på min mobil, inga nya missade samtal från Niall eller sms. Jag hade ljugit om jag sa att jag inte saknade hans sms eller samtal. Jag satt och stirrade ner i mobilen i vad som kändes som en evighet innan jag fick ett sms från Ed 'Hej fina du! Vill du träffas på hollywood torget (det finns inget som heter det iallafall som jag vet men låtsas) om 1 timme? kram Edxx' jag log och svarade snabbt 'ja såklart jag vill! vi ses där, kramx'. Jag började leta fram kläder och valde tillslut en råsa klänning och ett svart bält som jag knöt hårt runt midjan. Jag sminkade mig lätt och drog borsten igenom mitt lockiga hår och lätt det va. Det tar bara några minuter att gå till platsen som jag och Ed skulle träffas på och sprang snabbt till Justin och Nat som låg och myste i soffan ''jag ska gå och träffa Ed nu!'' sa jag och log glatt ''vad fin du är Jess, ha så kul men inte för kul'' sa Nat och blinkade och jag himmlade med ögonen lekfullt och vinkade hejdå.
601442_433158930097455_493055052_n_large
 
Jag kom fram till hollywood torget vilket var nästan tomt och satte mig ner vid en fontän i mitten av den och började lyssna på musik. ''Jess!'' jag hörde Nialls röst men jag skakade på huvudet och sa att jag inbilldade mig ''Jess Jess Jess!'' jag hörde det igen och såg Niall 20 meter ifrån mig och dem andra killarna en bit bort. Han sprang fram till mig och jag sa inte ett ljud ''vad gör du här?'' fick jag fram tillslut ''det var inte lätt att hitta dig men-'' ''Niall jag kan inte göra det här just nu'' sa jag och började gå bort och såg Ed en bit bort. ''Jess snälla förlåt mig'' jag såg Niall stå en bit bakom mig och mitt huvud snurrade bara och mitt hjärta gjorde ont som om någon hade satt en bomb i den och den sprängdes ''Niall snälla sluta lek och gå strula med Emily istället'' fräste jag och gick mot Ed som hört en del av min och Nialls konversation.
 
''Jess snälla'' ''jag har gått vidare Niall förstår du inte!'' jag kunde nästan höra hur mycket jag ljög själv men jag tog tag i Ed och kysste honom vilket han besvarade passionerat. Jag kollade ledsamt på killarna och på Niall som såg ut att bryta ihop och gick iväg med Ed's arm runt mig och hoppade in i en taxi ''tack för det där det hjälpte mig verklig-'' han tryckte sina läppar mot mig igen och jag puttade försigtigt bort honom och han inte säga nånting innan bad taxi chauförren åka till en gata som jag aldrig hört förut. ''vart ska vi?''' sa jag ''det får du see baby'' sa han och la sin hand på mitt lår.
Best / En İyi
Jag fick en orolig klump i magen och såg att vi stannade utanför en liten stuga en bit bort från LA efter att åkt i över en timme. Taxin vände och åkte iväg sekunden efter vi gått in och jag kände Ed's armar om mig och han började gå med mig mot stugan ''Ed var är vi'' ''sh säg inget'' sa han och började leda in mig i stugan ''Ed släpp mig jag är rädd''. Han tryckte mig hårt mot väggen och började knäppa up min klänning jag såg hur min mobil lyste up och det var Nat som ringde ''Ed jag måste svara'' sa jag och försökte komma ut ur hans grepp men han tog tag i min mobil och kastade den ur fönsret och drog av min klänning och kastade ner mig på en gammal madrass som låg mitt i rummet. ''Du är så jävla sexig Jess'' sa han och började kyssa mig längs ner min mage och började dra av mina trosor ''snälla Ed jag vill inte'' skrek jag och kände tårarna rinna ner för min kind ''håll käften'' fräste han och fortsatte, jag kände honom tränga sig in i mig och jag försökte putta bort honom men det gick inte. ''Ed snälla slut-t-ta'' stammade jag fram och började sparka och försökte ta tag i en bokfylla som låg en halv meter bort för att dra upp mig själv. ''Vet du vad du är Jess en jävla slampa en liten jävla whora!'' sa han och ställde sig upp och sparkade mig i magen så att jag tappade luften ''ha så kul i helvete'' sa han och drog fram en cigarett tändare och kastade den mot marken och jag såg hur det började brinna och hur mina lungor fylldes med rök sen blev allt svart.
 
Nialls Perspektiv
 
Jag satt kvar där Jess hade lämnat mig i några timmar innan killarna drog med mig till hotelet ''kan vi bara åka till Justin? jag måste få prata med honom'' sa jag och dem körde mig ditt, Jag knackade på dörren och det var Nat som öppnade ''vad gör du här Niall?'' sa hon surt och jag såg Justin komma. ''Niall var är hon? jag ser på dig att ni inte är sams och det är sent'' sa Justin surt ''hon stack med någon kille i en taxi''  sa jag ledsamt ''Ed?'' sa Nat förvånat ''dem har bara träffats några gånger vad gör dem tillsammans så här sent Jess skulle aldrig ni vet ja..'' ''så såg det inte ut att vara när hon kysste honom framför mig'' ''Niall hon älskar dig fortfarande fattar du inte det hon hade säkert panik och kysste honom. ''Jag ringer henne'' sa Justin och drog fram sin mobil och började ringa henne ''inget svar''. ''Tänk om nåt har hänt henne'' sa Nat och jag såg tårar i hennes ögon och Justin krammade om henne ''kom in Niall'' sa Justin och vi gick in och försökte ringa henne minst 100 gånger men det gick bara till telefon svararen hela tiden ''Hej du har kommit till Jess! tyvärr kan jag inte svara just nu lämna ett meddelande efter tonen puss! *beep*'' jag suckade och kastade mobilen i soffan ''Niall kan jag få prata med dig ensam?'' sa Justin tyst och jag följde med honom in till köket ''Var fan är Jess!? jag börjar bli orolig'' sa han och drog sin hand frustrerat genom sitt hår.
 
Vi hörde Nat skrika och vi sprang in och kollade upp mot tv ''17 åriga Jessica Nilsson hittades medvetslös i ett nerbrunnet hus i södra california, om hon är vid liv vet vi ännu inte'' jag stängde av tvn snabbt och kollade mot Justin som låg och höll om Nat som låg och skrek. Jag kännde tårar rinna ner för mina kinder och tog tag i Justins bilnycklar som låg en bit bort ''Niall var ska du?'' skrek Justin hopplöst efter mig ''till min princessa'' sa jag och hoppade in i hans bil och körde mot den närmaste sjukhuset. Jag sprang in i sjukhuset till receptionen ''Är Jessica Nilsson här?'' sa jag och kände några tårar rinna ner för mina kinder ''Ja herrn men du får inte träffa henne just nu'' ''lever hon?'' sa jag och mådde illa över orden jag sa ''ja men vi vet inte hur länge hon kommer klara sig'' sa hon och kollade ledsamt mot mig, inte min älskling inte Jess inte min fina vackra Jess. Jag satte mig ner mot väggen och lätt tårarna bara rinna ner för mina kinder. Efter en timme kom Justin och Nat inspringandes och efter dem kom Harry, Louis, Zayn, och Liam alla hade tårar i deras ögon men ingen sa nåt, dem satte sig alla bredvid mig och kramade om varandra ''Niall hon är stark hon kommer bli okej'' sa Zayn och försökte trösta mig. Efter ett tag så kom en sjuksköterska ut ''är det någon här som är nära eller familj med Jessica Nilsson?'' han kollade på oss och vi nickade alla ''kan jag få prata med non av er enrum?'' sa han och Zayn ställde sig upp ''ska jag gå?'' vi nickade och han gick iväg. 
 
Efter en stund så kom han tillbaka och man såg på hans ansiktsutryck att något var feel. ''J-e-ess är i en'' han började stamma fram orden ''är hon okej?'' jag sprang fram till honom ''hon är i en koma''.
 
tror ni Jess kommer klara sig? Kommentera!
 
 

Kommentarer

Postat av: Siri

Publicerad 2013-03-04 07:46:19

Braaa!

Postat av: Julia

Publicerad 2013-03-04 09:29:03

BRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-04 18:57:14

OMG! MEEEEEEEEEEEER

Postat av: Madelene

Publicerad 2013-03-06 09:18:28

Neeeeej!!

Postat av: Eli

Publicerad 2013-03-20 18:11:55

Bra, men det heter ROSA min 3-åriga kusin kan stava till det och det finns INGET som heter whora på varken svenska eller engelska
Jag undrar bara: Hur gamla är ni? Ni gör rätt många stavfel och det heter nummer inte number.

Postat av: Eli

Publicerad 2013-03-20 18:14:35

Det heter även krama och man säger inte i en koma. Man säger hon ligger i koma.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela